ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ

Ο δεύτερος τελικός της Α1 μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι προ των πυλών στο ΟΑΚΑ και το matrix24.gr αναλύει τα δεδομένα. 

Πέρασαν χρόνια για να φτάσει στη θέση που είναι σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχαναν συνεχώς στον πρώτο τελικό από τον

Παναθηναϊκό από το 2006, άρα άρχιζαν πάντα με ψυχολογικό μειονέκτημα την προσπάθειά τους. Από αυτήν την άποψη την πίεση θα πρέπει να την διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός ο οποίος παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Οι νυν πρωταθλητές φανέρωσαν μεγάλες αδυναμίες στο πρώτο τελικό του ΣΕΦ, έδειξαν να μην διαθέτουν μεγάλα αποθέματα ενέργειας και αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους φτεροπόδαρους γκαρντ του Ολυμπιακού.

Τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του Ομπράντοβιτς για να φτάσει κατ’ αρχήν στην ισοφάριση; Να πάρει τα ριμπάουντ, να μην επιτρέψει στον αντίπαλό της να αναεώσει επιθέσεις, να κρατήσει χαμηλά το τέμπο και να βάλει τα περιφερειακά σουτ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν αυξημένες πιθανότητες νίκης αν επιβάλλουν το γρήγορο ρυθμό τους, αν εξασφαλίσουν και πάλι την πλειοψηφία των ριμπάουντ και αν… σκάσουν τους αντιπάλους τους.

Το παιχνίδι στο κλειστό του ΟΑΚΑ αρχίζει στις 19:00. Ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/5 στο ΣΕΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα