ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Σλόγκαν κοντεύει να γίνει το περίφημο «εγέρθητι» στελεχών της Χρυσής Αυγής προς τους δημοσιογράφους, αν και είναι φάουλ να χρησιμοποιείται από αριστερά ή …wannabe αριστερά κόμματα.

Ο καβγάς χθες το πρωί στο Mega είναι περισσότερο από ενδεικτικός, τόσο για τα φαινόμενα της εποχής όσο και για το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ελλάδα του 2012. «Κύριε Σκουρλέτη,

μπορώ να φωνάξω πάρα πολύ δυνατά. Να μάθετε να σέβεστε, λοιπόν, σε λίγο θα μας πείτε και “εγέρθητι” κ.Σκουρλέτη!», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Απαντώντας ο «ομόλογός» της του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, άρχισε να φωνάζει «ντροπή σας! Ντροπή σας, γιατί φέρετε ένα μεγάλο όνομα ιστορικό και δεν θα πρέπει με τόση μικρότητα και αγένεια να τοποθετείστε. Ντροπή σας!».

Και το «ξεκατίνιασμα» σε πανελλήνια μετάδοση συνεχίστηκε, με τον ένα να ζητά να ζητήσει συγγνώμη και την άλλη να εξηγεί πόσο σέβεται και τιμά το όνομα του πατέρα της, τονίζοντας πάντως στα λόγια πως ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από «κοκορομαχίες», αλλά από προτάσεις…

Και μένουν ακόμα 25 μέρες ως τις εκλογές. Έχουμε να δούμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα