ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΝΔΡΑ – ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για τις περιπτώσεις Σκόνδρα και Γιαννιώτα.

Με την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου ο Ολυμπιακός άνοιξε το χορό των… ελληνικών μεταγραφών, αφού όπως έχουμε επισημάνει, στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ελληνοποίηση του ρόστερ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός

δεν σταματά εκεί και θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ακόμη δύο Ελλήνων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Γιάννη Σκόνδρα και Γιάννη Γιαννιώτα. Για τον πρώτο, υπάρχει μία πρώτη επαφή με τον Ατρόμητο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα υπάρξει εμπλοκή, ενώ για τον επιθετικό του Άρη τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα, αλλά όχι ακατόρθωτα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κλείσει τον Σιόβα από τον Πανιώνιο και απομένει η ανακοίνωση, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Σάμαρη.

Τέλος, οι ερυθρόλευκοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον και για τον 18χρονο αδερφό του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Οδυσσέα, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και ανήκει στη Στουτγκάρδη. Θεωρείται από τα επόμενα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι φυσικά που έχουν αντιληφθεί οι Γερμανοί γι’ αυτό και απάντησαν αρνητικά στον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα