Ώρα μηδέν για τον πρώην Υπουργό της Κύπρου

07:50 1/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και σήμερα.

Οι ανακριτές Γ. Μαλλής και Γ. Σταυρόπουλος θα εκδώσουν ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον πρώην υπουργό της Κύπρου και το γιό του, ενώ παράλληλα σκοπεύουν να ζητήσουν και την έκδοσή τους. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά, όπως λένε, νομικοί θα τεθεί επί τάπητος και οι Κυπριακές αρχές θα κληθούν να αποφασίσουν για αίτημα των ελληνικών αρχών.

Για το λόγο

αυτό το αποτέλεσμα επί ενός τέτοιου αιτήματος θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον … Η δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων Ελίζα Βόζενμπεργκ εξήγησε στον ανακριτή τους λόγους για τους οποίους οι εντολείς της κατέληξαν σε αυτή την απόφαση ,δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι πατέρα και γιος υποστηρίζουν ότι είναι αθώοι.

Υπενθυμίζεται ότι για πρώτη φορά το όνομα του Ντίνου Μιχαηλίδη ακούστηκε στη δικογραφία για τις χρυσές μίζες με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο, όταν ο εξάδελφος του προφυλακισμένου πρώην υπουργού Εθνικής άμυνας Νίκος Ζήγρας, αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών ,να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει όχι μόνο για το δικό του ρόλο στην ιστορία αυτή, αλλά συγκατηγορουμένων του.

Αμέσως ο Ντίνος Μιχαηλίδης αντέδρασε καταθέτοντας μήνυση και αγωγή εναντίον του Ν. Ζήγρα που τον εμφάνιζε να μεταφέρει χρήματα με βαλίτσα που προέρχονταν από παράνομη αιτία και συγκεκριμένα από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με νομικούς πάντως, από τη στιγμή που το αίτημα υποβληθεί στις Κυπριακές αρχές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το τοπικό δικαστήριο αποφαίνεται για την τύχη των δύο κατηγορουμένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα