Νέα Ελλάδα εναντίον… παλιάς

07:36 1/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Μετά από ομόφωνη απόφαση Επιτροπής 180 Εθνικών Αντιπροσώπων του κόμματος που συνεδρίασε μέσα στο Σαββατοκύριακο, Γραμματέας της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» εξελέγη ο δεύτερος ανεξάρτητος βουλευτής που ανήκει στο κόμμα, Χρήστος Αηδόνης, ο οποίος εκλέγεται στη Δράμα.

Στην ομιλία του, ο κ.Αηδόνης, υποστήριξε

ότι το κόμμα αποτυπώνεται πλέον στην κοινή γνώμη και το πολιτικό γίγνεσθαι, ως φορέας υπεύθυνης αντιπολίτευσης, που καθορίζει τις εξελίξεις, δεν λαϊκίζει και δεν δημαγωγεί. Ιδιαιτέρως αναφέρθηκε στις ρεαλιστικές προτάσεις που καταθέτει, επιχειρώντας να καταδείξει πως η «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» αποτελεί παράγοντα σταθερότητας, ενώ επανέλαβε το κάλεσμα του κόμματος σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του ευρύτερου κοινωνικού πατριωτικού κέντρου, προκειμένου να συστρατευθούν στην προσπάθεια να δώσουν απάντηση στα προβλήματα της χώρας μέσα από την ανάπτυξη.

Στην επίσημη πρώτη του, δε, ως γραμματέας, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για τα περί «Νέας Ελλάδας» στα οποία αναφέρθηκε στην ομιλία του από το συνέδριο της ΝΔ, για να του υποδείξει πως έπρεπε να διαλέξει τον τίτλο «παλιά Ελλάδα» και μάλιστα η «παλαιοτέρα»…

Keywords
Τυχαία Θέματα