Όταν καταδικάστηκαν οι «Σατανιστές της Παλλήνης»

07:05 1/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι Ασημάκης Κατσούλας 21 ετών και Εμμανουήλ Δημητροκάλης 19 ετών ήταν παιδικοί φίλοι. Οι δυο τους έκαναν το πρώτο έγκλημα στις 27 Αυγούστου του 1992. Προσποιούμενοι ότι θα έκαναν τελετές λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί, όπου την έγδυσαν, τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι την στραγγάλισαν και τις έκλεψαν τα κοσμήματα. Στη συνέχεια ο Α. Κατσούλας τη βίασε και μαζί με τον Ε. Δημητροκάλη έριξαν στο σώμα της βενζίνη και το έκαψαν. Μάλιστα στην προσπάθεια του να ξεφορτωθούν το πτώμα του άτυχου κοριτσιού έβαλαν φωτιά στο δάσος του Υμηττού.

Το

δεύτερο απίστευτο έγκλημα έγινε τον Απρίλιο του 1993, την ημέρα της Μεγάλης Τετάρτης. Θύμα ήταν η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Οι δράστες τη συνάντησαν τυχαία, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Υποδυόμενοι τους αστυνομικούς την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου τις πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν.

Στη συνέχεια ο Α. Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα για να μην αναγνωρίζεται.

Μαζί με τους δύο συλληφθέντες που υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ο πρώτος και στο Στρατό Ξηράς ο δεύτερος, η αστυνομία συνέλαβε και τη φίλη του Α. Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη 18 ετών η οποία κατηγορείτο για συνέργεια στις εγκληματικές ενέργειες τους.

Οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους και αποκάλυψαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που διέπραξαν τα εφιαλτικά εγκλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα