ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

09:40 7/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Την πρώτη του επίσκεψη στο δημόσιο πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας. Για σημειολογικούς λόγους η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται στο  Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, θα επισκεφθεί το ΕΚΔΔΑ σήμερα Πέμπτη, στις 10 το πρωί. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Εθνικό Κέντρο θα έχει επαφές με τη

Διοίκηση του Κέντρου, τους Διευθυντές των Εκπαιδευτικών Μονάδων, το Σύλλογο Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης καθώς και τον Σύλλογο Εργαζομένων.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη είναι η πρώτη που πραγματοποιείται σε επίπεδο δημόσιας διοίκησης και εμφανίζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς γίνεται σε μια υπηρεσία η οποία χαρακτηρίζεται ως ο πυλώνας της δημόσιας διοίκησης.

Πρόκειται για το Κέντρο το οποίο “παράγει” στελέχη της δημόσιας διοίκησης, μέσω της Εθνικής Σχολής η οποία έχει δημιουργηθεί κατά τα πρότυπα της  Γαλλικής Σχολής.

Κάτω από την Ομπρέλα του ΕΚΔΔΑ λειτουργεί επίσης το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης και η Μονάδας Τεκμηρίωσης και Καινοτομιών.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το ΕΚΔΔΑ έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην διοικητική μεταρρύθμιση η οποία προωθείται από την Ομάδα Κρούσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα