Το νυστέρι των «γκρι» και ο χάρακας του Διαμαντίδη

Διαιτησία βγαλμένη από «Ιωαννίδιους» εφιάλτες νίκησε ο Παναθηναϊκός χάρις στον... 23ποντο Δημήτρη Διαμαντίδη...

Την ώρα που οι τρεις ρέφερι έβγαζαν το νυστέρι και χειρουργούσαν κυριολεκτικά τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έβγαζε τον χάρακά του και μετρούσε… 23 πόντους. Όλους μέσα! Στο καλάθι του ΟΣΦΠ. Παίχτης σαν τον Μήτσο δεν υπάρχει άλλος στον κόσμο. Παίχτης που ξέρεις πως θα τα κάνει όλα όταν η μπάλα θα
καίει.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι τυχεροί. Δεν είναι μόνο οι δεκάδες χαρές που τους έχει χαρίσει ο 3D. Είναι η τεράστια τύχη για τον θεατή να βλέπει αυτόν τον καλαθοσφαιριστή. Απλώς να τον χαζεύει, να τον θαυμάζει από τις κερκίδες ή από την τηλεόραση. Να βλέπει το πάθος για τη νίκη, το μάτι που γυαλίζει, τα μεγάλα, τεράστια σουτ, τις διαστημικές άμυνες, το αέρινο μπάσιμο.

Αυτόν τον παίχτη, που σπάνια χάνει την ψυχραιμία του κατάφεραν σήμερα να τον βγάλουν από τα ρούχα του οι ανεκδιήγητοι διαιτητές. Ρεσιτάλ απαράδεκτης διαιτησία σήμερα στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να κλέψει τη νίκη, έχοντας απόλυτη συνεργασία με τους ρέφερι! Σφυρίγματα που μόνο με τη μαύρη περίοδο του Γιάννη Ιωαννίδη μπορεί να συγκριθεί. Για καλό και για κακό, ας φέρουν δικά τους νερά στο ΣΕΦ την Κυριακή οι παίχτες του Ζοτς. Ποτέ δεν ξέρεις!

Η σκληρές άμυνες που παίζει ο ΟΣΦΠ θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τη Σιένα. Μόνο οι Ιταλοί έχουν αποδεχτεί πως το κλωτσομπουνίδι που παίζουν τιμωρείται. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός μπόρεσε και έβγαλε το πιο κρίσιμο δεκάλεπτο του ματς, το τέταρτο, έχοντας κάνει 3 (!!!) φάουλ. Εξωπραγματικό. Η ομάδα που αντί για άμυνες ρίχνει κλωτσιές έκανε 3 φάουλ σε ένα δεκάλεπτο. Πόσο μάλλον όταν ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε τα 5 φάουλ σε πέντε λεπτά.

Έγιναν όργια. Όχι ένα και δύο. Πολλά. Δεκάδες περιπτώσεις που δεν δόθηκαν βήματα, ανύπαρκτα φάουλ… Όργια. Όλα υπέρ του ΟΣΦΠ. Και έχουν και το θράσος και διαμαρτύρονται. Για μία μάλιστα φάση στην οποία ναι μεν πάτησε ο Διαμαντίδης τη γραμμή, αλλά επειδή του γίνεται εκείνη την ώρα φάουλ. Από δύο παίχτες! Που προσπαθούν να σταματήσουν το χρονόμετρο που κυλάει υπέρ του Παναθηναϊκού.

Ακόμα και με τέτοια εχθρική διαιτησία, πάντως ο Διαμαντίδης τους έβαλε και τους 23 πόντους μέσα και ετοιμάζεται για την Κυριακή.
Keywords
Τυχαία Θέματα