Η απάντηση του Βγενόπουλου στον Τζίγγερ

Για τη Διπλή Ανάπλαση, τη ΓΗΠΕΛ και τα επεισόδια απαντάει ο «Βγενό» στον Γιάννη Βαρδινογιάννη...
Μέχρις στιγμής ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν έχει απαντήσει επίσημα στις ανακοινώσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ωστόσο, τοποθετήθηκε σε όλα τα θέματα που έθεσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού σε άτομα του στενού του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα:

1)
Για το φλέγον ζήτημα της ΓΗΠΕΛ τονίζει πως το πρόβλημα δεν ανακαλύφθηκε το 2011, όπως γράφει ο Τζίγγερ. Αντιθέτως, είχε συζητηθεί και συμφωνηθεί στη συνάντηση του Σεπτεμβρίου του 2010 πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αναλάβει όλες τις ευθύνες.

Σύμφωνα με τον «Βγενό», ο Τζίγγερ δεν τήρησε τη συγκεκριμένη συμφωνία. Ως μάρτυρα για αυτό προτείνει το Νικόλα Πατέρα που ήταν βρισκόταν και αυτός στο ραντεβού.

2) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης λέει πως η Διπλή Ανάπλαση είχε τη σύμφωνη έγκριση όλων των μετόχων και των εκτελεστικών οργάνων της ΠΑΕ και πως κανένας μέτοχος δεν εξέφρασε την αντίρρησή του. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Γιάννης Ξυλάς, μέλος του ΔΣ της ΓΗΠΕΛ είχε εκφράσει έντονες αντιρρήσεις πάνω στη Διπλή Ανάπλαση, μέσω επιστολών που είχε στείλει στον Τζίγγερ.

3) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αφήνει υπονοούμενα πως ο Βγενόπουλος γνώριζε ότι θα συμβούν επεισόδια στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ. Η απάντηση του δεύτερου είναι πως είχε δηλώσει πως πιθανόν να γίνουν επεισόδια, ερχόμενος προς το Ολυμπιακό Στάδιο, επειδή είχε ενημερωθεί για όσα συνέβησαν πριν τη σέντρα. Λίγοι άλλωστε ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο «Σπύρος Λούης» και δεν έβλεπαν τα επεισόδια να «έρχονται».
Keywords
Τυχαία Θέματα