Βαρδινογιάννης: Δεν αλλάζει στάση για τη ΓΗΠΕΛ, στο χείλος του γκρεμού η ΠΑΕ

Πιο κοντά από ποτέ στη διάλυση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την αδιάλλακτη στάση του Βαρδινογιάννη!
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάνης Βαρδινογιάννης μετά την ξαφνική εμφάνισή του στο προσκήνιο, αποφάσισε να υπαναχωρήσει οδηγώντας την ΠΑΕ με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή. Ο κάτοχος
του 54,7% των μετοχών επέμεινε στη συνάντηση που είχε με τους παλαίμαχους ότι ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν αποχωρήσει οριστικά από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι δεν αλλάζει στάση για τη ΓΗΠΕΛ!

Η συνάντηση των παλαιμάχων με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες και απ' ότι έγινε γνωστό ο Γιάννης Βαρδιονογιάννης εμμένει στις θέσεις του κατηγορώντας τον Ανδρέα Βγενόπουλο για τη δραματική κατάσταση της ΠΑΕ, ενώ δεν αλλάζει στάση για τη ΓΗΠΕΛ.

Όταν ρωτήθηκε από τους παλαίμαχους για το πως λέει ότι έχει φύγει από την ΠΑΕ, ενώ παράλληλα είναι κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, απάντησε ότι είναι... τυπικά μεγαλομέτοχος, καθώς δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για να πάρει τις μετοχές του, ενώ δεν έχει γίνει και αύξηση Μ.Κ έτσι ώστε το ποσοστό του να πάει στους άλλους μετόχους.

Οπως όλα δείχνουν η προσπάθεια του συλλόγου των παλαιμάχων πέφτει στο κενό, καθώς το «αγκάθι» της ΓΗΠΕΛ εξακολουθεί να απειλεί όποιον θέλει να βοηθήσει. Αντιθέτως η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν έχει καμία διάθεση να πληρώσει το ποσοστό που της αναλογεί στα χρέη που έχουν δημιουργηθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα