Οι εξελίξεις ΣΗΜΕΡΑ: Λέει «όχι» ο Τζίγγερ στα αιτήματα του Βγενόπουλου

Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού παλαιμάχων - Γιάννη Βαρδινογιάννη - Αναμένεται αρνητική απάντηση προς τα αιτήματα του «Βγενό» - Ως μάρτυρα κάλεσε τον Νικόλα Πατέρα ο Τζίγγερ στην αγωγή κατά Βγενόπουλου...
Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να τοποθετηθεί σήμερα πάνω στο ζήτημα της ΓΗΠΕΛ και των συμβάσεων για το γήπεδο.
Ο Τζίγγερ αναμένεται
να συναντηθεί το μεσημέρι με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια, όπως έχει δεσμευτεί, θα απαντήσει στα αιτήματα που του έθεσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Οι κύκλοι (ως συνήθως) πάντως του Γιάννη Βαρδινογιάννη διαρρέουν πως θα απαντήσει αρνητικά σε 2 από τα 3 αιτήματα. Συγκεκριμένα, δεν σκοπεύει να κάνει αγωγή στον δήμο, ενώ εμφανίζεται αρνητικός και στο αίτημα της εγγυητικής τραπέζης.
Έχει ενδιαφέρον το κατά πόσο θα απαντήσει ο ίδιος, όπως χθες με την ασύντακτη, γεμάτη ανακρίβειες και ασυναρτησίες επιστολή του, ή θα επιμεληθούν της απάντησης οι… κύκλοι του περιβάλλοντός του.

Την Δευτέρα κατά την επίσκεψη των παλαιμάχων στο γραφεί του ο Νικόλας Πατέρας παρέλαβε στα χέρια του ένα έγγραφο που τον καλεί ως μάρτυρα στην αγωγή που έχει καταθέσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αφού δεν είχε ενημερωθεί και μόλις αντίκρισε το έγγραφο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. Παρόλα αυτά κατά την διάρκεια της ημέρας θα μάθει αν όντως ο Τζίγγερ τον καλεί ως μάρτυρα και έπειτα θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του.
Keywords
Τυχαία Θέματα