jigger osfp mia sxesi aionias filias



Όταν είσαι μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και φτάνεις στο σημείο να σε υπερασπίζεται ο Σάββας Θεοδωρίδης, τότε σημαίνει πως πρέπει να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να συνειδητοποιήσεις πως έπιασες πάτο.

Οι σχέσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και γενικότερα της οικογένειας του,
ήταν ανέκαθεν άριστες με το πειραϊκό σωματείο. Δεν είναι λίγες οι φορές που Τζίγγερ και Σωκράτης Κόκκαλης εμφανίζονταν παρέα σε λαμπρές δεξιώσεις. Δεν είχαν άλλωστε τίποτα να χωρίσουν. Το παρασκήνιο είχε στηθεί με απόλυτη μαεστρία, οι τίτλοι πήγαιναν με τα τσουβάλια στον Πειραιά και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, που τύχαινε γόνος της πιο ισχυρής οικογένειας της χώρας, παρακολουθούσε αδιάφορος. Άλλωστε «έφταιγαν οι παίχτες, οι προπονητές και ο κόσμος» για τις εντός συνόρων αποτυχίες.

Όταν ο Πέτρος Κόκκαλης έκανε επίδειξη έλλειψης ήθους και προσέβαλε χυδαία την ιστορία του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όχι απλώς δεν αντέδρασε, αλλά φρόντισε να τον ευχαριστήσει στην αποχαιρετιστήρια (!) συνέντευξη που έδωσε... Οι καλές φιλίες, άλλωστε, δεν ξεχνιούνται. Παρέα «έχτισαν» τη Σούπερ Λίγκα, το πρωτάθλημα που όπως αποδείχτηκε περίτρανα ως το πιο διεφθαρμένο.

Η σκυτάλη στον ΟΣΦΠ άλλαξε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαδέχτηκε τον Σωκράτη Κόκκαλη. Αυτό που δεν άλλαξε είναι οι σχέσεις των διοικούντων των «ερυθρολεύκων» με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Όταν εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Πειραιωτών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η φίλαθλη κοινωνία «τρόμαξε» με τις προκλήσεις του νέου ισχυρού άνδρα. Πώς αντέδρασε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού; Με δική του ψήφο ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκλέχθηκε πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, τη χρονιά που ακολούθησαν τα σκάνδαλα με τις κασέτες.

Σε αυτά, λοιπόν, τα πλαίσια είναι λογικό να υπερασπίζεται σήμερα ο Σάββας Θεοδωρίδης τον Τζίγγερ. Και λίγα είπε ο αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ… Κανονικά χρειάζεται να χτίσουν προτομή του έξω από το Γ. Καραϊσκάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα