ΟΝ the record: Η επόμενη της Πρωταπριλιάς

Επιτέλους. Σώπασαν οι «κύκλοι», μίλησε ο Γιάννης. Κάποια στιγμή ίσως καταφέρει να απαντήσει και επί της ουσίας αφήνοντας τα επικοινωνιακά στην άκρη...

Μια ημέρα μετά την πρωταπριλιά χτύπησε ο παρκαδόρος. Μάλλον επειδή η εν λόγω εορτή έπεφτε Κυριακή και δεν γινόταν να εμπλέξει τους γνωστούς «κύκλους» του σε ημέρα αργίας. Σε αντίθεση με την προσφιλή του συνήθεια αυτή τη φορά απάντησε με ανακοίνωση. Για να μπορούν οι παπαγάλοι να «μεταφράσουν» και να «ερμηνεύσουν».

Έχει θέμα ο άνθρωπος και αυτό
είναι προφανές. Δεν εξηγείται αλλιώς μια τόσο κακή σχέση με την πραγματικότητα και με την αλήθεια. Όπως πάντα βέβαια, έτσι και τούτη φορά του έφταιξε που πρέπει να πληρώσει. Προφανώς τον ενόχλησε στην τσέπη η αλήθεια. Τον ενόχλησαν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας. Στοιχεία που καταρρίπτουν τα ψέματα και ξεμπροστιόζουν τους ψεύτες. Αυτήν (την αλήθεια) δεν την αντέχει φαίνεται. Και έσπευσε να βγάλει ακόμη μια ανακοίνωση που δεν απαντά σε τίποτα και σε κανέναν επί της ουσίας. Ο καθένας με την ειδικότητά του.

Ο άνθρωπος που έμενε ασυγκίνητος στα όργια της παράγκας, ο άνθρωπος που άδειασε το γήπεδο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας», ο άνθρωπος που «πάρκαρε» τις μετοχές του και αποκαλούσε την οικογένειά του «εγγυήτρια», ο άνθρωπος που έφερνε τον Μίτου και τον Ραγκουέλ έπειτα από κατάκτηση του νταμπλ, ο άνθρωπος του οποίου οι εταιρείες πληρώνονταν από τον Παναθηναϊκό, ο άνθρωπος που έχει εμπλέξει την ΠΑΕ στο γόρδιο δεσμό της ΓΗΠΕΛ, λέει ότι θα απαντήσει… αύριο!

Βεβαίως κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος γνωρίζει ότι τον ενοχλεί η αποκάλυψη της αλήθειας. Αυτή τον ενοχλεί σφόδρα.

Τι μπορεί να σχολιάσει κάποιος; Το γεγονός ότι ο «παρκαδόρος» έφερνε τους Τσάκες για να «χαρίσει» τις μετοχές του σε «ζάμπλουτους» άραβες για να γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα του Derby και της Πράσινης; Το γεγονός ότι ενοχλούνται όλα τα παπαγαλάκια όταν τους θυμίζουν ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 1979 την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ;

Γράφει στην ανακοίνωσή του ότι «έκρουσα πρώτος τον κώδωνα του κινδύνου, για το θέμα της χρεοκοπίας», ωστόσο δεν λέει ότι με αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων που ορίσθηκαν κατά πλειοψηφία από τον ΙΔΙΟ. Τώρα τι έγινε;

Οδήγησαν την ΠΑΕ στη χρεοκοπία οι διοικήσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη και ο ίδιος νιώθει δικαιωμένος; Τα περασμένα δύο καλοκαίρια προέβλεπε το… κακό που έρχεται όταν οι διοικήσεις του ξόδευαν αλόγιστα ποσά ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ για τους Λουίς Γκαρσία, Νταμιάν Πλεσί, Σίντνεϊ Γκοβού; Μιλάμε για τις διοικήσεις που ο ίδιος κάλυπτε σε κάθε ξεκάθαρα λανθασμένη επιλογή. Των διοικήσεων που ο ίδιος αποθέωνε όταν υπέγραφαν δυσβάσταχτα και καταδικαστικά πολυετή συμβόλαια με ποδοσφαιριστές.

Ας μη δουλεύει τον κόσμο πια γιατί εκτός από τη γνωστή αμετανόητη μειοψηφία, ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναϊκού έχει καταλάβει το έργο που παίχτηκε στην πλάτη της ομάδας.

Ξαφνικά, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βάφτισε τις μετοχές του «ανενεργές», αλλά την οικογένειά του «ε
Keywords
Τυχαία Θέματα