Μουρίνιο: Ο Εσιέν παίζει όπου θέλω εγώ

12:33 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες έντονη είναι η κριτική που ασκείται στον Μίκαελ Εσιέν για την διάθεση με την οποία αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ξεκαθαρίζει πως δεν παίρνει στα σοβαρά όσα γράφονται και πως ο διεθνής χαφ παίζει με την ίδια διάθεση σε όποια θέση θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σε δηλώσεις του μετά το 5-0 επί της Μαγιόρκα, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τα όσα γράφει ο Τύπος για εκείνον. Παρελθόν είναι εκείνοι που αποτυγχάνουν και

ο Εσιέν παίζει όπου θέλω εγώ. Το κάνει μάλιστα με την ίδια διάθεση με την οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από την Τσέλσι για να έρθει στην Ρεάλ Μαδρίτης".
Για την εικόνα της πρωταθλήτριας Ισπανίας στο 5-0 επί της Μαγιόρκα, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Είμαστε σε καλό δρόμο, παρότι δεν τα καταφέραμε μέσα στην εβδομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καταφέρνουμε να κερδίζουμε τους αγώνες, αλλά δεν παίζουμε το ίδιο καλά με την περσινή σεζόν. Χρειάζεται να βελτιωθούμε και αυτό θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα".
Όσο για την μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο Μουρίνιο τόνισε: "Δημιουργούμε τον δικό μας δρόμο. Την περσινή σεζόν είχαμε δέκα βαθμούς τον Μάρτιο και πάντα λέγαμε ότι ο τίτλος του πρωταθλητή είναι ανοικτός. Τώρα από τον Οκτώβριο μέχρι τον Νοέμβριο έχουμε οκτώ. Δεν χρειάζεται να κοιτάς τους αντιπάλους, αλλά να κερδίζεις τους αγώνες και να κάνεις την δουλειά σου".

Keywords
Τυχαία Θέματα