Εκεί που μας χρώσταγαν, θα τους παρακαλάμε (συγχαρητήρια στη ΓΗΠΕΛ)

Για πρώτη φορά ο επίσημος Παναθηναϊκός μέσω του Γιάννη Αλαφούζου τοποθετήθηκε στο θέμα της Λεωφόρου και στο… μέλλον της, μετά την περίοδο χάριτος των 5 ετών.
Η ιστοσελίδα aioniapistos.gr σχολιάζει την τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου για το μέλλον της Λεωφόρο.

Επί λέξει η απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ σε πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους:

«Για το θέμα της πενταετίας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Πριν λίγο καιρό δεν μπορούσαμε ούτε να το χρησιμοποιήσουμε.

Τώρα μας δόθηκε
η δυνατότητα για πέντε χρόνια και αυτό θα πάει και παραπάνω. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα γιατί δεν θα υπάρξει κανείς που να τολμήσει να πάρει την Λεωφόρο.

Αν χρειαστεί να γίνει αλλαγή νόμου, να πάμε στα 7, στα 8, στα 10 χρόνια… Άλλωστε είδατε τι έγινε με την αλλαγή του νόμου Μπιρμπίλη που χρειάστηκε να κάνουμε για τη Λεωφόρο πριν από λίγους μήνες».
Τα ερωτήματα και οι προβληματισμοί που τίθενται είναι τα εξής:

1. Μήπως μπορεί να μας πει κανείς, για ποιο λόγο η ΓΗΠΕΛ πανηγύριζε με το νόμο Μπιρμπίλη (τον Μάρτιο του 2011), που προέβλεπε το γκρέμισμα της Λεωφόρου, δίχως να έχει ως προϋπόθεση την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου;

2. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δηλώνει ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα η Λεωφόρος, επειδή κανένας δεν θα τολμήσει να την πάρει (γκρεμίσει). Άρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι διασφαλισμένος ΝΟΜΙΚΑ, αλλά ΗΘΙΚΑ. Εάν βρεθεί δηλαδή ένας… ανήθικος πολιτικός, ζήτω που καήκαμε!

3. Ο Παναθηναϊκός, χάρις στις ενέργειες της ΓΗΠΕΛ –και χωρίς να έχει καμία ευθύνη η νυν διοίκηση– έκανε τη Λεωφόρο προϊόν εκβιασμού της πολιτείας στον Παναθηναϊκό. Εκεί που μας χρώσταγαν, θα τους παρακαλάμε για να μην μάς πάρουν τη Λεωφόρο…

4. Η νυν διοίκηση, όπως και ο Ερασιτέχνης, πιστώνονται την τροπολογία του Ιανουαρίου, με την οποία τουλάχιστον δεν «σβήστηκε» άμεσα από τον χάρτη η Λεωφόρος, όπως ήθελε η ΓΗΠΕΛ!
Keywords
Τυχαία Θέματα