Ένας στους δέκα θέλει τον Νταμπίζα!

Διαβάστε για το στατιστικό που σοκάρει, το οποίο προκύπτει από τη δημοσκόπηση του GreenZone για το Νίκο Νταμπίζα.
Στο γκάλοπ του GreenZone ψήφισαν 1431 άτομα. Βάσει των περιορισμών δεν μπορούσε να ψηφίσει κάποιο πρόσωπο/IP δεύτερη φορά. Το στατιστικό για το Νίκο Νταμπίζα σοκάρει. Μόλις 1 στους 10 (11%) επιθυμεί τη συνεργασία του αντι-παναθηναϊκού παλαίμαχου του ΟΣΦΠ,
κολλητού του Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς, με τον Παναθηναϊκό!

(Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός πως πάντα στις ψηφοφορίες «μπουκάρουν» και ορισμένοι υποστηριχτές άλλων ομάδων -έχουμε πολλούς τέτοιους που για τους δικούς τους λόγους διαβάζουν το GreenZone. Ο καθένας μπορεί να φανταστεί ποια επιλογή θα διάξεξαν οι συγκεκριμένοι)

Η κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανταποκρίνεται στα «θέλω» του ενός στους δέκα!!!

Φυσικά και δεν ανακαλύψαμε την Αμερική με αυτό το γκάλοπ. Τουλάχιστον, όμως, δόθηκε μία απάντηση σε όσους ισχυρίζονταν και διέρρεαν πως μόνο μία μικρή μερίδα οπαδών είναι που δεν θέλει να συνεργαστεί ο Παναθηναϊκός με έναν παλαίμαχο που ΕΚΛΕΒΕ τίτλους από το Τριφύλλι στα χρόνια της πρώτης «παράγκας».

Κατά την παρουσίαση του νέου τιμ του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε πάνω στην πρόσληψη του Νταμπίζα:

«Βασικότατος λόγος που αποφασίσαμε να συνεργαστούμε είναι η μεγάλη του εμπειρία από το εξωτερικό. Το αγγλικό ποδόσφαιρο διαφέρει σε πολλά από το δικό μας και κυρίως σε ήθος.
Με εντυπωσίασε η αρτιότητα της σκέψης του και οι αρχές που έδειξε να έχει. Είναι ευθύνη της διοίκησης να επιλέγει τους συνεργάτες της.

Σεβόμαστε την άποψη των οπαδών μας και είμαστε πάντα σε ανοικτό διάλογο, αλλά πρέπει και η διοίκηση να αποφασίζει με ποιους θα συνεργαστεί».

Διαβάστηκε ακόμα επιστολή του Νταμπίζα που ανέφερε:

«Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους της ομάδας για την επιλογή στο πρόσωπό μου.

Ένας μεγάλος σύλλογος με επέλεξε για έναν πολύ σημαντικό λόγο, κάτι που αποτελεί τιμή και ευθύνη. Στόχος είναι η αναγέννηση του συλλόγου. Θα εργαστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε το όραμα πράξη».
Keywords
Τυχαία Θέματα