Δυναμικό παρόν στο Γύρο Θυσίας ο Παναθηναϊκός το Σαββατοκύριακο

Οι αγώνες που διοργανώνει εδώ και 35 χρόνια ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών θα έχουν «πράσινο» χρώμα με τους ποδηλάτες του Τριφυλλιού έτοιμους για νέες συγκινήσεις...
Επιστρέφει δυναμικά και μαζικά ο Παναθηναϊκός στον Γύρο Θυσίας που διοργανώνει που διοργανώνει για 35η φορά ο Ποδηλατικός όμιλος Πατρών.

Οι «πράσινοι» έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στους αγώνες. Τρεις φόρες ο Γιώργος Μανιάτης και μια φορά ο αείμνηστος Ηλίας Κελεσίδης έχουν κατακτήσει την
πρώτη θέση στον αγώνα αντοχής. Στην ομαδική βαθμολογία ο σύλλογος πηρέ την πρώτη θέση το 1979,1982,1984,1986,1997 στους άνδρες και το 1982 στους έφηβους.

Ο Γύρος Θυσίας αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς επετειακούς αγώνες που γίνονται στο χώρο της Ελληνικής ποδηλασίας.

Το πρόγραμμα του φετινού 35ου αγώνα συμπεριλαμβάνει 2 ΕΤΑΠ. Το πρώτο θα γίνει το Σάββατο(24/3) στην πόλη της Κ. Αχαΐας υπό την ονομασία «Κανέλλος Κανελλόπουλος». Είναι σίρκουι 48 χιλιομέτρων και θα συμμετάσχουν αθλητές από την κατηγορία ανδρών και εφήβων. Το δεύτερο ΕΤΑΠ (Κυριακή 25/3) είναι ο κλασσικός αγώνας αντοχής 100 χιλιομέτρων από την πόλη της Πάτρας (μόλος Αγ. Νικολάου) μέχρι την Αγία Λαύρα και θα συμμετάσχουν αθλητές όλων των κατηγοριών.

Η ομάδα του Τριφυλλιού θα εκπροσωπηθεί σε όλες τις κατηγορίες αθλητών. Αναλυτικότερα η σύνθεση της ομάδας θα είναι η εξής:

Στην Αντρών θα τρέξουν οι Δανιήλ Έξαρχος και Κωστής Ξηρογιάννης.
Στη Γυναικών η Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου.
Στη Μάστερ Γ ο Κόκκινος Στέφανος και Ορφανίδης Κυριάκος.
Στη Μάστερ Β ο Ματτίας Κριπέλ και ο Δημήτρης Ασημομύτης.
Στη Μάστερ Α ο Μιχάλης Παπασάββας ,ο Δημήτρης Πουλιάς και Γιώργος Φωκάς.
ACHAEAN GENERATION
Keywords
Τυχαία Θέματα