Να - ποιος είναι - ο - ΟΣΦΠ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος παραδέχεται την ύπαρξη παράγκας και «μαρτυράει» τα καφριλίκια της Ριζούπολης!
Ο πολύπειρος ρεπόρτερ σε θέματα ΟΣΦΠ, που έκανε καριέρα στον Φίλαθλο, στο Φως και εσχάτως στον «Γαύρο» (είναι, ξέρει), έστω κι αν δεν πηγαίνει ποτέ σε γήπεδο, Κώστας Νικολακόπουλος παραδέχεται πως το 1996 με τον Παπουτσέλη ξεκίνησε «μία νέα εποχή». Δέχεται πως στη Ριζούπολη έγιναν «καφριλίκια» στην φυσούνα
και τονίζει πως «το τέλειο ματς για κάθε σοβαρό Ολυμπιακό» είναι όταν η ομάδα του ευνοείται από τη διαιτησία! Πάνω κάτω ισχυρίζει όλα όσα φωνάζει ο Παναθηναϊκός και οι «επιστήμονες-προπαγανδιστές» τους βγάζουν εδώ και χρόνια τρελούς!

Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα παραπάνω από το να παραθέσουμε τρία αποσπάσματα από το αφιέρωμα που έγραψε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr. Απολαύστε τον:

1996 Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-0. Με πέναλτι του Παπουτσέλη έξω από την περιοχή. Το τέλος του Βαρδινογιαννισμού και των πέτρινων χρόνων, η έναρξη νέας εποχής.

2003 Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3-0. Θρίαμβος-τίτλος στη Ριζούπολη, με τον ΠΑΟ να πηγαίνει για τρία αποτελέσματα και να φέρνει ένα τέταρτο! Με τη φυσούνα «ιστορική», από τα καφριλίκια οπαδών του Ολυμπιακού.

2011 Ολυμπιακός-ΠΑΟ 2-1. Νίκη με γκολ αμφισβητούμενο στο 92 κι αφού έχει προηγηθεί ακύρωση κανονικού γκολ του Παναθηναϊκού! Εάν δεν υπήρχε η εισβολή οπαδών του Ολυμπιακού και τα επεισόδια με τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του ματς, θα ήταν το τέλειο για κάθε «σοβαρό» Ολυμπιακό!
Keywords
Τυχαία Θέματα