Οι εξελίξεις ΣΗΜΕΡΑ: Κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό ο Κ. Πετρόπουλος

Βαρύ το κατηγορήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα - Την Πέμπτη απολογείται ο Παναθηναϊκός - Οι δηλώσεις του Αλαφούζου στο Goal.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος (ο ίδιος που άσκησε δίωξη στον Φερέιρα επειδή τόλμησε να ξεστομίσει αλήθειες) μελέτησε την έκθεση της αστυνομίας και κάλεσε τον Παναθηναϊκό σε απολογία.


Αναλυτικά η κλήση, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της SuperLeague:
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/3/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και της συνημμένης και συγκοινοποιούμενης υπ΄αριθμ. πρωτ. 9934/2012 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 22-3-2012 και ώρα 13:00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ως... οπαδός του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος για το μέλλον της ομάδας στην εφημερίδα "Goal" (ιδιοκτησίας Μπόμπολα). Αυτό, βέβαια που προκαλεί εύλογα ερωτήματα είναι πώς ο ΣΚΑΪ, που ανήκει κατά μεγάλο ποσοστό στον Αλαφούζο, τήρησε τόσο αντιπαναθηναϊκή στάση μετά τα επεισόδια.
«Κατ’ αρχάς, εγώ αυτή τη στιγμή τοποθετούμαι ως οπαδός του Παναθηναϊκού. Και σας λέω ότι έχουμε όλοι το χρέος να πάρουμε πρωτοβουλίες, ο καθένας με τον τρόπο του, προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και στεναχώρια για τη βία και όσα έγιναν από μία ελάχιστη μειοψηφία, αλλά είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε και να μην ξαναγίνουν στο μέλλον.

Υπάρχουν αρκετοί Παναθηναϊκοί που – με πολύ κόπο και ιδρώτα – μαζεύουν αυτή την στιγμή όσα χρήματα μπορούν, για να βοηθήσουν. Σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπως γνωρίζετε. Και βασικός, πρώτος στόχος είναι να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός την τιμωρία από την UEFA. Με πολύ κόπο επαναλαμβάνω… Εάν αυτό ρυθμιστεί, πιστεύω ότι μπορούμε να δούμε κάποια πράγματα πιο αποφασιστικά.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν λύνεται εάν βάλουν χρήματα κάποιοι επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν. Ξέρω ότι έβαλαν και θα βάλουν κάποιοι άνθρωποι χρήματα, αλλά το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο… Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται 2-3 εκατ. ευρώ. Χρειάζεται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, γιατί είναι συσσωρευμένα χρέη να αντιμετωπίσει.

Και ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός σύλλογος, έχει ιστορία και κύρος και δεν πρέπει να κάνει παιχνίδια άλλων, εννοώ μικρότερων βεληνεκούς συλλόγων. Το πρώτο στάδιο είναι η συσπείρωση όλων των οπαδών της ομάδας. Το να αποδείξουμε όλοι μας ότι δεν θα ανεχθούμε ξανά βία! Ποιες είναι οι αρχές του Παναθηναϊκού; Η αξιοπρέπεια και το αθλητικό πνεύμα. Το ηθικό σκέλος είναι πολύ σημαντικό. Πρώτιστο.

Επιβάλλεται, συνεπώς, η ίαση των “πληγών” και η συσπείρωση του κόσμου. Σας είπα και
Keywords
Τυχαία Θέματα