O Γιώργος Δαδίτσος «ζει»

11:22 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

Μπορεί η αυλαία στη ζωή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΔΙΤΣΟΥ, του παλικαριού, που ήταν γεμάτος ζωντάνια, ορμή και πάθος για την ζωή, να έπεσε τόσο άδοξα στις 20 Αυγούστου του 2003, όμως οι φίλοι του δεν τον ξεχνούν.

Οι παλαίμαχοι της Προοδευτικής και της ΑΕΚ θα μαζευτούν σήμερα το μεσημέρι (5μ.μ) στο γήπεδο του Κορυδαλλού, για να παίξουν μπάλα και να τιμήσουν τη μνήμη του άσου, που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 49 ετών, από οξύ πνευμονικό

οίδημα.

Οι αγώνες Προοδευτικής-ΑΕΚ για τον Γιώργο Δαδίτσο, έχουν γίνει θεσμός.

Πρώτη φορά οι βετεράνοι άσοι των δύο ομάδων συναντήθηκαν στις 28 Οκτωβρίου του 2003. Σα να ήθελαν με τον δικό τους τρόπο να πουν το δικό τους «ΟΧΙ» γι΄ αυτό που είχε συμβεί, τον Αύγουστο του 2003, στον «φίλο και αδελφό τους» συμπαίκτη και παράγοντα τους.

Και από τότε, κάθε χρόνο διεξάγεται ο αγώνας μνήμης για να αποδειχθεί, ότι οι βετεράνοι άσοι των δύο ομάδων με τις οποίες είχε συνδέσει καριέρα και διοικητική παρουσία δεν τον ξεχνάνε.

Οι φίλοι του Γιώργου λοιπόν, θα μαζευτούν σήμερα (5μ.μ) στον γήπεδο της Προοδευτικής, για να τιμήσουν για δέκατη συνεχόμενη χρονιά τη μνήμη του και να τον «θυμηθούν» με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Για να αποδείξουν ότι «ζει» αφού δεν μπορεί να ξεχαστεί η προσφορά του, είτε ως ποδοσφαιριστή(σ.σ. ξεκίνησε την καριέρα του στην εφηβική ομάδα της ΑΕΚ το 1968)είτε ως διοικητικό παράγοντα, αφού από το 2000 ηταν αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός στην Προοδευτική .

Για να τον «ζωντανέψουν» στην μνήμη τους, να του στείλουν μήνυμα ότι δεν τον ξεχνούν. Για να τον προσκαλέσουν να ρίξει μια ματιά από εκεί ψηλά και να ζήσει με τον δικό του μοναδικό και γεμάτο ένταση τρόπο-όπως άλλωστε έκανε σε όλους τους αγώνες- το παιχνίδι που δίνουν «για την πάρτι» του, τα παλιά του φιλαράκια. Να κάνει τη δίκη του απόκρουση, στα σουτ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ , και του ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ, που κανείς δεν θα ξεχάσει την εικόνα τους στις 21 Αυγούστου 2003 στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας στο Ιλιον, όταν σήκωναν το «τελευταίο κρεβάτι» του Γιώργου.

Η ακόμη του Στέλιου Βογιατζή και του «παιδιού» του Γιάννη Αγγελόπουλου.

Το χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους θα είναι έντονο για να αποδείξουν για ακόμη μια χρόνια, ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΔΙΤΣΙΟΣ δεν έφυγε από κοντά μας.

Ότι η προσφορά του σε ΑΕΚ, την Προοδευτική και το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα μένει αναλλοίωτη στη μνήμη μας. Χειροκρότημα που ίσως ακουστεί ως τον ουρανό, για να οδηγήσει τον Γιώργο Δαδίστο να στείλει νοερά στους φίλους του μια ματιά για να τους πει ότι είμαι δίπλα σας και ...παίζω μπάλα.

Τ. Καλούδης: «Αγώνας θεσμός»

Οι «φίλοι του» λοιπόν, θα τον προσκαλέσουν για ακόμη μια φορά, να ρίξει μια ματιά από εκεί ψηλά και να ζήσει με τον δικό του μοναδικό και γεμάτο ένταση τρόπο-όπως άλλωστε έκανε σε όλους τους αγώνες- το παιχνίδι που δίνουν «για την πάρτη» του, τα παλιά του φιλαράκια.

«Ο αγώνας αυτός είναι θεσμός για

Keywords
Αναζητήσεις
δαδιτσος ιλιον, δαδιτσος
Τυχαία Θέματα