O Μακρόπουλος έσωσε το βόλλεϋ

Με προσωπικές ενέργειες του Αχιλλέα Μακρόπουλου δόθηκε λύση στο θέμα του Ανδρεάδη, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε όλα τα απαραίτητα χαρτιά στην ΕΕΑ και πήρε άδεια συμμετοχής στην Α1. Συγκίνησε η δήλωσή του για τη σωτηρία του γοήτρου της ομάδας και η έκκλησή του προς ΠΑΕ και ΚΑΕ για να γίνει βιώσιμος ο Παναθηναϊκός...

Ο
Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, με αγώνα και απολύτως προσωπικές ενέργειες, βρήκε τη χρυσή τομή στο θέμα του Ανδρέα Ανδρεάδη.

Με επιμονή, κατάφερε να έλθει σε συμφωνία με τον πρώην παίχτη του Τριφυλλιού, ο οποίος μέχρι και την τελευταία ώρα ήταν ανυποχώρητος. Ο Ανδρεάδης συμφώνησε και πήρε 12.500 ενώ τα υπόλοιπα χρωστούμενα (σύνολο 21.000 ευρώ όμως με τους τόκους φθάνουν τις 27.000 ευρώ) θα τα πάρει εντός του τρέχοντος έτους.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός πρόλαβε τα στενά χρονικά όρια και κατέθεσε ολοκληρωμένο τον φάκελό του στην Ε.Ε.Α., περιλαμβάνοντας τους διακανονισμούς που επιτεύχθηκαν τόσο με τον Ανδρεάδη όσο και με τους Σαμικά, Ερπ και Αντράε.

Η άδεια συμμετοχής δόθηκε σήμερα το απόγευμα και πλέον το Τριφύλλι μπορεί να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα. Απομένει να βρεθεί λύση και με τον Λιόντα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να μην δεχθεί την μεταγραφή η ΕΣΑΠ και την λύση να δώσει το ΑΣΕΑΔ, όπου εκεί η δικαίωση είναι σχεδόν βέβαιη.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και να κλείσουν θετικά κάποιες προχωρημένες υποθέσεις, αλλά πρέπει να βιαστεί καθώς στο ρόστερ υπάρχουν μόνο τρεις παίχτες αυτή τη στιγμή, ενώ στις 03/10 λήγει η μεταγραφική περίοδος, ενώ στενεύει η αγορά.

Ο κος Μακρόπουλος ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν σκοπεύει να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη για την ανδρική ομάδα βόλλεϋ και πως αυτοί που έχουν την ευθύνη ας αναλάβουν και τις υποχρεώσεις τους!
Ο Πρόεδρος της «μάνας του Λόχου» έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ολοκλήρωση των διακανονισμών που αφορούσαν το ΤΑΑ Παναθηναϊκός:

«Με μοναδική μου πρόθεση να σωθεί το γόητρο του ιστορικού τμήματος και αφού δεν βρέθηκε ουδείς να με βοηθήσει σε όλη αυτή την «περιπέτεια» της αδειοδότησης θέλω να πληροφορήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι τελεσφόρησαν οι προσπάθειες διακανονισμού των τελεσίδικων αποφάσεων.

Ας μην εκληφθεί η υποχώρηση αυτή ως αδυναμία γιατί δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη από πλευράς μου σε ότι αφορά το ΤΑΑ. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι οι τύχες του τμήματος βαραίνουν πλέον το προεδρείο του ΤΑΑ και τους χορηγούς, που θα είναι και οι πλέον αρμόδιοι αν χρεωθεί ο Σύλλογος έστω και ένα ευρώ την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Στέλνω μήνυμα στον κόσμο του Συλλόγου που αγωνιά για τα χρέη ότι προσωπικά δεν παρεκκλίνω από τον αρχικό προγραμματισμό των υποσχέσεων μου που έχει στόχο την εξυγίανση. Ζητώ συνεργασία με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ σε όλα τα επίπεδα για να γίνει βιώσιμος ο Παναθηναϊκός μας και να μπορούμε ξανά με υπερηφάνεια να είμαστε πρώτοι σε όλα τα σπορ».
Keywords
Αναζητήσεις
μακροπουλος βολλευ
Τυχαία Θέματα