Πεδουλάκης:«Μακάρι ο Ζέλικο να ήταν δίπλα μας»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το δύσκολο εγχείρημα που έχει ο Παναθηναϊκός, για τον «σατανά» Ομπράντοβιτς, αλλά και αυτό που θέλει να αποκτήσει η ομάδα του που είναι η ομοιογένεια, ελπίζοντας να έχει καλό ταμείο στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πεδουλάκης στον Sentra fm 103.3:

Για τον Ομπράντοβιτς:

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο με οκτώ Κύπελλα Πρωταθλητριών, δεν το βλέπω ανταγωνιστικά, μακάρι
ο Ζέλικο να ήταν και δίπλα μας. Εργάζεται από τα 31 του χρόνια προπονητής. Πράγματι, είχα πει στη 2η χρονιά του στην Ελλάδα πως ο Ζέλικο είναι «σατανάς». Βοήθησε πολύ το ελληνικό μπάσκετ όχι μόνο τεχνικά. Εβαλε την τεχνογνωσία και ανάγκασε τους πάντες στη χώρα μας να ασχολούνται με τεχνικά θέματα και όχι με τη διαιτησία».
Για την επανεκκίνηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού:

«Είμαστε σε μία ομάδα με δυο παλιά παιδιά, ξεκινάμε από το μηδέν, είναι δύσκολο το εγχείρημα. Το βλέπουμε και στο ποδόσφαιρο ότι υπάρχει κρίση. Εμείς με μειωμένο μπάζετ προσπαθούμε να μείνουμε ποιοτικοί και ανταγωνιστικοί».

Παραδέχθηκε, επίσης, πως οι αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν έγιναν από επιλογή, αλλά από ανάγκη σε μία ομάδα, όπως επεσήμανε, που ήταν στην κορυφή σ' όλα τα επίπεδα και τόνισε πως έπρεπε η ομάδα να μαζέψει το μπάτζετ της με αποτέλεσμα αρκετά από τα παιδιά της να βρουν καλύτερα συμβόλαια και να αποχωρήσουν.

Για το πώς δουλεύει η ομάδα και τι χρειάζεται επί της παρούσης ο Παναθηναϊκός:

«Χρειαζόμαστε ομοιογένεια, τα φιλικά μας βοήθησαν», είπε και έσπευσε να αναφερθεί στο γεγονός ότι η ομάδα του θα πραγματοποιήσει σήμερα προπόνηση στο ΟΑΚΑ λέγοντας πως: «Περιμένουμε σήμερα να προπονηθούμε στο γήπεδο μας. Είναι σημαντικό να μπουν τα νέα παιδιά στο γήπεδο, όπου θα παίζουμε».
Για τα μεταγραφικά θέματα:

«Μας περισσεύει ένας ξένος. Δεν είναι εύκολη η προσπάθεια. Υπάρχουν και άλλα πράγματα για να«κλείσουμε» έναν επαγγελματία παίκτη από το εξωτερικό. Πολλοί φοβούνται την εγκληματικότητα στη χώρα, την πτώχευση. Όλα αυτά που διαβάζουν στο Internet, ακούν στις ειδήσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν. Υπάρχουν δυο παιδιά που προσπαθούμε έναν εκ των δυο να πάρουμε. Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο αγωνιστικά, αλλά και άλλα πράγματα».

Για τη δουλειά που περιμένει τον ίδιο στο «νέο» Παναθηναϊκό, στο χτίσιμο του:

«Εχουμε διαφορετικές μπασκετικές σχολές, διαθέτουμε πέντε παιδιά εμπειρία στην Euroleague, οι υπόλοιποι ανέβηκαν επίπεδο και μας περιμένει πολλή δουλειά. Στα αμυντικά κομμάτια θέλουμε δουλειά, δυστυχώς συμμετείχαμε σε τουρνουά χαμηλής δυναμικότητας, διότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να παίξουμε σε ένα τουρνουά στην Κίνα εκπροσωπώντας την Ευρώπη ως η κορυφαία ομάδα της, αλλά αυτό δεν θα διεξαχθεί. Ετσι όταν πήγαμε να κλείσουμε κάποιο τουρνουά, όλα ήταν κλεισμένα».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παίκτη:

«Κινέζος σ το ελληνικό πρωτάθλημα, έπρεπε να το είχε κάνει νωρίτερα η χώρα μας, όταν είχαμε το πιο αντ
Keywords
Τυχαία Θέματα