Ωρα αποδείξεων!

Προβληματισμός εν αναμονή των αλλαγών στο ΔΣ, καθώς ως τώρα στον Παναθηναϊκό αποδομείται η εποχή της πολυμετοχικότητας και «καλλωπίζεται» εκείνη του Βαρδινογιαννισμού!
Γόντικας και Αλαφούζος

Από πίκρες, να ‘ναι καλά η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Παναθηναϊκός πρόλαβε να γνωρίσει πολλές. Και αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές. Και ήττες – διασυρμούς από μικρομεσαίες ομάδες και ανεξήγητες γκέλες που στοίχισαν τίτλους. Αυτό που ανέκαθεν ενοχλούσε τον κόσμο του Τριφυλλιού όμως, ήταν η έλλειψη
οράματος. Αυτό που είχε την πρώτη διετία της πολυμετοχικότητας, όταν παρά το εξώφθαλμο στήσιμο της περιόδου 2008-09 έβλεπε ότι κάτι μεγάλο χτιζόταν. Και οι προσδοκίες δικαιώθηκαν την επόμενη χρονιά με το νταμπλ και τη δεύτερη σερί επιτυχημένη ευρωπαϊκή παρουσία.

Υπάρχει γκρίνια για τον χαμηλό αριθμό των φίλων του Τριφυλλιού που εγγράφηκαν στη Συμμαχία. Οι ευθύνες για τις υψηλές προσδοκίες είτε βαραίνουν την εταιρεία που έκανε την περίφημη έρευνα που έδειξε ότι τουλάχιστον 40.000 θα συμμετείχαν στο εγχείρημα, είτε βαραίνουν την ίδια τη Συμμαχία που δεν έπεισε και δεν πείθει. Ακολούθησε το γνωστό σαμποτάζ της οικογένειας και των αυλικών που ώθησαν την κατάσταση μέχρι εδώ. Πλέον ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ξέρει από που να πιαστεί, καθώς δεν εμπιστεύεται πια κανέναν και τα ερωτήματα φτάνουν ακόμη και για τις προθέσεις εμπνευστή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος καλείται πλέον να δείξει εμπράκτως τις προθέσεις του σε μια σειρά από ζητήματα που «καίνε».

Το πρώτο έχει να κάνει με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος της οικογένειας Βαρδινογιάννη, τους οποίους βαραίνουν μια σειρά από λάθη τα οποία στοίχισαν στον σύλλογο, αλλά παραμένουν ακλόνητοι στο πόστο τους. Την ίδια στιγμή όχι μόνο αποδομείται σταδιακά η ομάδα της πολυμετοχικότητας και ό,τι την θυμίζει και με εξευτελιστικούς και πλήρως αντι-Παναθηναϊκούς όρους μάλιστα, αλλά επανέρχονται στο προσκήνιο πρόσωπα του περιβάλλοντος της πρώην (;) ιδιοκτησίας.

Οι αυτοκτονικές συμφωνίες, δεδομένης της οικονομικής κρίσης, για τη διπλή ανάπλαση και το γήπεδο στον Βοτανικό παραμένουν εν ισχύ και θυμίζουν θηλιά έτοιμη να πνίξει τον σύλλογο, καθώς δεν αποκλείεται σύντομα να κινηθεί η διαδικασία κατεδάφισης της Λεωφόρου. Μάλιστα το τρίπτυχο ΓΗΠΕΛ - Βοτανικός - Λεωφόρος, παραμένει «υπόπτως» στάσιμο από την πλευρά της ΠΑΕ.

Τέλος αυτό που εντείνει τις υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι τα ελάχιστα χρήματα που έχουν μαζευτεί για την ούτως ή άλλως χαμηλότερη των εφετινών απαιτήσεων αύξηση μετοχικού κεφαλαίου! Και ως γνωστό η φτώχια φέρνει γκρίνια...
Keywords
Τυχαία Θέματα