Ξεσηκώνονται οι Ολυμπιακοί κατά Φερέιρα και «πιπίλας»

Φίλαθλοι του ΟΣΦΠ (έχουν καταγραφεί οι IPs τους σε παλαιότερα σχόλια) υποδύονται τους «πράσινους» και ξεσπαθώνουν κατά Φερέιρα και κατά της... πιπίλας για την Παράγκα.
Πολύ κακή η μεταμφίεση οπαδών του Ολυμπιακού σε «πράσινους» που ζήτησαν αγανακτισμένοι
να μην ασχολείται ο Παναθηναϊκός με την... πιπίλα της διαιτησίας και απαίτησαν απομάκρυνση του Φερέιρα...
«Αδέλφια, ας αφήσουμε την πιπίλα για τη διαιτησία. Αφού η ομάδα δεν παίζει μπάλα δεν γίνεται να μιλάμε για δήθεν παρασκήνια και να τρώμε το κουτόχορτο που μας προσφέρουν τόσα χρόνια για να μας κοιμίζουν».

«Σήκω και φύγε μόνος σου Φερέιρα. Στα λόγια καλός είσαι, αλλά από πράξεις… Από το «θα» μέχρι τη νίκη απέχει 9 βαθμούς».

Κοινό των σχολίων παραπάνω και αρκετών παρόμοιων; Γράφτηκαν από φιλάθλους του Ολυμπιακού, προσποιούμενοι αυτούς του Παναθηναϊκού. Γράφτηκαν από «ερυθρόλευκους» αναγνώστες του GreenZone (το οποίο φαίνεται πως έχει αρχίσει και ενοχλεί για τα καλά… απέναντι). Από αναγνώστες, των οποίων η IP είναι η ίδια με αυτή φίλων του ΟΣΦΠ που πρόσφατα έγραψαν σχόλια με χαρακτηρισμούς όπως «λαγουδάκια» στο θέμα με τις ροζ φανέλες ( εδώ).

Δεν θέλουμε να αναλωθούμε σε αγωνιστικά ζητήματα και σε προπονητολογία, φιλοσοφία με την οποία έτσι κι αλλιώς διαφωνούμε. Ο καθένας έχει την κρίση του, η οποία είναι σεβαστή. Αρκεί να πρόκειται για φίλαθλο του Παναθηναϊκού που ενδιαφέρεται για το καλό του συλλόγου του και μόνο.

Τώρα για ποιο λόγο υπάρχουν και... απέναντι, προς Πειραιά μεριά, οπαδοί που επιθυμούν την απομάκρυνση του Φερέιρα δεν το γνωρίζουμε. Ούτε τους λόγους που οι ίδιοι φίλαθλοι κόπτωνται για την αγωνιστική (πράγματι κακή) εικόνα του «αιώνιου» αντιπάλου τους και απαιτούν να σταματήσει η… πιπίλα της διαιτησίας.

Ίσως για τους ίδιους λόγους που οι Σάββας Θεωδορίδης και Πέτρος Κόκκαλης σε πρόσφατες δηλώσεις τους ενδιαφέρθηκαν για το... καλό του Παναθηναϊκού και εκδήλωναν την αγανάκτισή τους για τον τρόπο που αντιμετώπιζε η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου τον τότε μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Keywords
Τυχαία Θέματα