CONSTRAT: Χτίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον – Επανάσταση στον αυτοματισμό ύδρευσης, αποχέτευσης και βιομηχανικού αυτοματισμού

12:01 5/11/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η CONSTRAT είναι κορυφαία ελληνική εταιρεία στους τομείς της ύδρευσης, της αποχέτευσης, του βιομηχανικού αυτοματισμού και των κτιριακών εγκαταστάσεων. Με ισχυρή δέσμευση για καινοτομία, ποιότητα και βιωσιμότητα, η CONSTRAT έχει αναδειχθεί σε αξιόπιστο συνεργάτη για διάφορα έργα σε όλη την Ελλάδα. Η πρωτοπορία, η ευελιξία, η

δέσμευση, η ανάπτυξη και η εκπαίδευση αποτελούν τους πυλώνες των αξιών της εταιρείας, πάνω στους οποίους χτίζει το όραμά της για το μέλλον και την παροχή βέλτιστων πρακτικών και υπηρεσιών.

Η τεχνογνωσία της CONSTRAT στα συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη διασφάλιση αποτελεσματικής και βιώσιμης διαχείρισης των υδάτων στην Ελλάδα, αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες και μηχανολογικές λύσεις. Πρωτοπορεί και με το σύστημα ARGUS panoptes επενδύει στο μέλλον κάνοντας το επόμενο μεγάλο βήμα για την Ολιστική Διαχείριση Συστημάτων Υποδομής για Δήμους και Δ.Ε.Υ.Α. Τo ARGUS panoptes είναι το πρώτο «ευφυές» συντονιστικό κέντρο απομακρυσμένης διαχείρισης υποδομών για όλο τον κύκλο του νερού, από την παραγωγή και την επεξεργασία ως την διάθεση, την διανομή και την κατανάλωση. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο (data center), τηρώντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, εξειδικευμένοι μηχανικοί συλλέγουν εξ αποστάσεως, ψηφιακά δεδομένα, από τις κατά τόπους μονάδες που διασυνδέονται με όργανα ελέγχου ή και απευθείας μέσω ΙοΤ αισθητήρων, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.  

Η εμπειρία της στον βιομηχανικό αυτοματισμό έχει φέρει επανάσταση στις παραγωγικές διαδικασίες στην Ελλάδα, με την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής, όπως ο αυτοματισμός και η ρομποτική. Τηρώντας αυστηρά πρότυπα ποιότητας και χρησιμοποιώντας ενεργειακά αποδοτικές λύσεις, η CONSTRAT εξασφαλίζει βέλτιστη λειτουργικότητα, άνεση και βιωσιμότητα στις κτιριακές εγκαταστάσεις. 

Η επιτυχία της CONSTRAT μπορεί να αποδοθεί στην ακλόνητη δέσμευσή της στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη για να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Υιοθετώντας φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις, η CONSTRAT συμβάλλει ενεργά στη διατήρηση του περιβάλλοντος και στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Η βιώσιμη προσέγγιση της εταιρείας όχι μόνο ωφελεί το περιβάλλον, αλλά βοηθά επίσης τους πελάτες να επιτύχουν μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση κόστους και συμμόρφωση με τα ρυθμιστικά πρότυπα.

Μέσω των καινοτόμων λύσεων της, η εταιρεία έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη βιώσιμων υποδομών και αποτελεσματικών λειτουργιών σε διάφορους τομείς. Με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, η CONSTRAT συνεχίζει να διαμορφώνει το μέλλον της διαχείρισης υδάτων, του βιομηχανικού αυτοματισμού και των κτιριακών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, θέτοντας νέα σημεία αναφοράς για την αριστεία στον κλάδο.

Keywords
Αναζητήσεις
constrat-chtizontas-ena-viosimo-mellon--epanastasi-ston-aftomatismo-ydrefsis-apochetefsis-kai-viomichanikou-aftomatismou.htm
Τυχαία Θέματα