Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

11:31 5/11/2023 - Πηγή: Emea.gr

Πέθανε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, ο Αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός Μάθιου Πέρι, ο οποίος έγινε διάσημος από τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια” (“Friends”), σε ηλικία 54 ετών. Η σειρά «Τα Φιλαράκια» προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο NBC για δέκα σεζόν από το 1994 έως το 2004.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Μάθιου Πέρι μετά το αρχικό σοκ, τα social media

πλημμύρισαν από χιλιάδες αναρτήσεις θαυμαστών και καλλιτεχνών οι οποίοι μοιράστηκαν τις αναμνήσεις που είχαν, από τη δημοφιλή σειρά. 

Η ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού των “Friends”

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα αληθινό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του», ανέφερε συγκεκριμένα η ανάρτηση.

Δύο μέρες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, οι συνάδελφοί του, η οικογένειά του, τα φιλαράκια του Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίσα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ, «έσπασαν» τη σιωπή τους για το θλιβερό αυτό γεγονός.

«Είμαστε όλοι τόσο πολύ συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλά σύντροφοι. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την απώλεια», αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση.

«Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορέσουμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο», κατέληξε η δήλωση τους.

Ο Μάθιου Πέρι και οι «δαίμονες» του

Ως «Τσάντλερ» είχε χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό παγκοσμίως, απίστευτες στιγμές γέλιου, τόσο με την ερμηνεία του όσο και με τις ατάκες του. Ο ίδιος, ωστόσο, εξομολογήθηκε στο βιβλίο του “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” -το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2022- την προσωπική μάχη που έδινε για αρκετό καιρό με τις εξαρτήσεις του, την περίοδο που έπαιζε στα “Φιλαράκια”. Τα απομνημονεύματα του Πέρι αποκάλυψαν για πρώτη φορά με τόσο ειλικρινή και ολοκληρωμένο τρόπο τον προσωπικό του Γολγοθά στα νιάτα του και στις ημέρες της δόξας του, αλλά και τις αισθητές αλλαγές στην εμφάνισή του κατά τη διάρκεια των 10 σεζόν της σειράς.

Η μάχη με το αλκοόλ

Μάλιστα ο Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά τόσο για τις καταχρήσεις όσο και για τον εθισμό του. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, ο ίδιος είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης δύο φορές, αναφέροντας μάλιστα πως έχει ξεχάσει ολόκληρα χρονικά διαστήματα από τη συμμετοχή του στη σειρά.

Πέρα όμως από τα παραπάνω, όλοι θα θυμούνται τον χαρακτήρα του Τσάντλερ -που ενσάρκωσε ο Μάθιου Πέρι- ίσως τον πιο αστείο χαρακτήρα, μιας εκ των πιο επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών όλων των εποχών. 

Keywords
Αναζητήσεις
pagkosmia-thlipsi-gia-ton-thanato-tou-mathiou-peri.htm
Τυχαία Θέματα