Πήρα το Asus Transformer Book T100 και είμαι ενθουσιασμένος!

Goodbyte

Τον τελευταίο καιρό έψαχνα ένα μικρό δεύτερο λάπτοπ για να κάνω την δουλειά μου on the go. Κατά καιρούς έχω γράψει στο goodbyte ότι για δεύτερο λάπτοπ είχα το Samsung Chromebook και με είχε βάλει σε δίλημμα.

Τελικά έδωσα το Chromebook για να πάρω το Transformer Book T100. Είχα δει εδώ και καιρό το Transformer Book T100 και είχα κατασταλάξει

σε αυτό από την μέρα που παρουσιάστηκε.

Όμως, μια μέρα πριν το παραγγείλω μου μπήκε η ιδέα να πάρω Surface 2. Ο λόγος ήταν κυρίως το design του Surface και η ποιότητα κατασκευής.

Κάθισα, είδα reviews, βρήκα εναλλακτικές λύσεις για να καλύψω το κενό που έχουν τα Windows RT (όπως το Photoshop) και είχα μπει στο τρυπάκι για τα καλά.

Μετά όμως συνειδητοποίησα ότι με το iPad 2 και το Chromebook είχα βρει εναλλακτικές λύσεις και ποτέ δεν ήταν αρκετές. Οπότε, θεώρησα ανούσιο να ξαναμπώ στο τρυπάκι που ήμουν τα τελευταία χρόνια για ακόμη μια φορά.

Έτσι θυσίασα λίγο design και ποιότητα κατασκευής για ένα πλήρως λειτουργικό Tablet/Laptop, μιας και το Asus Transformer Book T100 τρέχει κανονικά Windows 8.1.

Στον τίτλο γράφω “πήρα”, η αλήθεια είναι ότι απλά το έχω παραγγείλει και μετρώ τις μέρες για να μου έρθει.

Μόλις το έρθει, θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας.

Keywords
Αναζητήσεις
αναδιπλούμενης κατασκευής κινητο μοτορολα, asus transformer greek
Τυχαία Θέματα