Περιφερειακό κέντρο τεχνικής υποστήριξης στην Ελλάδα από την Microsoft και την Τeleperformance

12:49 9/11/2013 - Πηγή: PC Nea
Δυναμικά μπαίνει στην αγορά εργασίας η Microsoft, η οποία ετοιμάζει περιφερειακό κέντρο υποστήριξης (contanct & support center), όπου αναμένεται να απορροφηθούν 550 άτομα, καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του imerisia.gr, η εταιρεία, ενημέρωσε για το συγκεκριμένο
ζήτημα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μέσω της διευθύνουσας συμβούλου της, κυρίας Αντωνάκου, η οποία βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με στελέχη της Teleperformance, η οποία θα αναλάβει το στήσιμο του κέντρου υποστήριξης.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, ενώ αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού με υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft, το οποίο θα επισκεφτεί τη χώρα μας για το συγκεκριμένο θέμα.

Το πλάνο περιλαμβάνει κατ' αρχήν τη δημιουργία κοινοπραξίας της Microsoft Ελλάς με την Teleperformance προκειμένου να ξεκινήσει η δημιουργία του κέντρου. Ένας από τους λόγους που επελέγη η Ελλάδα είναι το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η χώρα μας.

Σημειωτέον πως η Teleperformance Hellas είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο των υπηρεσιών call center και αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί καταναλωτές σε 29 χώρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα