Live streaming του Dailymotion για το γήπεδο της ΑΕΚ

12:49 9/11/2013 - Πηγή: PC Nea
Η παρουσίαση της «Αγιάς Σοφιάς», αλλά και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

«Το αποτέλεσμα της live streaming μετάδοσης μέσω της πλατφόρμας του Dailymotion ήταν κάτι παραπάνω από άψογο και κατέγραψε περισσότερα από 260,000 live
video views από όλο τον κόσμο σε συνολικό χρονικό διάστημα 90 λεπτών. Οι χρήστες απόλαυσαν σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας την εξαιρετική κάλυψη του σημαντικού αυτού γεγονότος» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της 24Media.

Η βίντεο πλατφόρμα του Dailymotion παρέχει στους official χρήστες της προνομιακές επιλογές όπως uploading χωρίς περιορισμούς διάρκειας ή μεγέθους, υψηλές αναλύσεις 1080p, δυνατότητες live streaming χωρίς επιπλέον κόστη, λογοτύπηση, custom player skins και πολλά άλλα. Επιπλέον παρέχει στους διαφημιζόμενους πληθώρα δυνατοτήτων display &in-stream advertising.

Όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Μονογυιός, Εμπορικός Διευθυντής του δικτύου, «κορυφαίες εταιρείες, μας έχουν εμπιστευτεί τα προϊόντα τους και έχουν αξιοποιήσει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε». To Dailymotion.com/gr ανήκει στο δίκτυο συνεργαζόμενων sites της 24 Media και η εμπορική του εκμετάλλευση πραγματοποιείται από την Andstart.
Keywords
Τυχαία Θέματα