Social media in business & Community management: Αναπτύσσοντας τη σχέση με τον πελάτη

Goodbyte

Τα Public, http://www.public.gr/, σε συνεργασία με τη Samsung συνεχίζουν να σας μυούν στα άδυτα του digital κόσμου μέσα από την πλούσια και εναλλασσόμενη θεματολογία τη σειράς σεμιναρίων Digital Days, που έχουν ήδη προσελκύσει μία μεγάλη μερίδα κοινού!

Το επόμενο σεμινάριο σας περιμένει τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, με θέμα Social media

in business & Community management: Αναπτύσσοντας τη σχέση με τον πελάτη! Δηλώστε συμμετοχή στο http://www.digitaldays.gr/.

Ποιες ανάγκες καλύπτει το website μιας επιχείρησης και ποιες τα social media; Πότε έρχεται η στιγμή για να δραστηριοποιηθεί μία εταιρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Social Media “in-house” ή “outsourcing”; Γνωρίστε τη σημασία του Community Management και δείτε πώς θα αναπτύξετε το engagement με τους fans σας στις σελίδες των Social Media.
Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Public Συντάγματος, οι ομιλητές Δημήτρης Παπαδόπουλος, Πέτρος Κηπουρόπουλος, Γιάννης Τριανταφύλλου, Παναγιώτης Καζάνης και Δημήτρης Χαζάπης θα σας μάθουν πώς να αξιοποιήσετε τα social media στην επιχείρηση σας!

Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ και η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του ειδικού microsite http://www.digitaldays.gr/ .

Οι Digital Days, είναι μια σειρά από σεμινάρια τεχνολογίας, με εξειδικευμένους ομιλητές, που πραγματοποιούνται στη νέα αίθουσα των Public στο Σύνταγμα, κάθε Δευτέρα στις 19.00. Κάθε ενότητα ολοκληρώνεται σε δύο ώρες, είναι ανεξάρτητη από τις προηγούμενες, και για κάθε μια χορηγείται ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εξειδικευμένοι ομιλητές παρέα με τη Samsung θα σας μάθουν πώς να αναπτύξετε τη σχέση σας με τους πελάτες, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των social media στην επιχείρηση σας, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου από τις 19.00 μέχρι τις 21.00, στο χώρο εκδηλώσεων, στον πέμπτο όροφο των Public Συντάγματος παρέα με τη Samsung.

Keywords
Τυχαία Θέματα