Η Vodafone διαθέτει τα νέα iPhone 5s και iPhone 5c στην Ελλάδα από τις 25 Οκτωβρίου

Goodbyte

Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα 25 Οκτωβρίου τη διάθεση του iPhone 5s, του πιο πρωτοποριακού smartphone στον κόσμο, καθώς και του iPhone 5c, του πρώτου πολύχρωμου iPhone, σε όλα τα καταστήματα Vodafone.

Οι συνδρομητές Vodafone, που θα χρησιμοποιούν τα νέα iPhone 5s και iPhone 5c μπορούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία του ταχύτατου και αξιόπιστου 4G δικτύου της Vodafone.

Το iPhone 5s είναι διαθέσιμο στην τιμή των 739€ για το μοντέλο με τα 16GB, 859 € για το μοντέλο με τα 32GB και 979 € για το μοντέλο με τα 64GB. Το iPhone 5c διατίθεται στην τιμή των 639€ για το μοντέλο με τα 16GB και 739 € για το μοντέλο με τα 32GB.Tο iPhone 4s διατίθεται στην τιμή των 439 €.

Μέσα από τη πρωτοποριακή υπηρεσία Νέο Smartphone Κάθε Χρόνο, μόνο η Vodafone εγγυάται αποκλειστικά στους συνδρομητές της ότι μπορούν να έχουν το νέο iPhone κάθε χρόνο ανάλογα με την κατηγορία τιμής που θα επιλέξουν. Σε ότι αφορά στη νέα σειρά iPhone, οι συνδρομητές Vodafone θα πληρώνουν για μια και μόνο φορά στη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου τους (2 ή 4 ή 6 κλπ. έτη) ένα αρχικό ποσό και τις παρακάτω μηνιαίες χρεώσεις:
Για το iPhone 5S: Αρχικό ποσό €200 και μόνο 40€ το μήνα για την απόκτηση ενός iPhone κάθε χρόνο της κατηγορίας 5S
Για το iPhone 5C: Αρχικό ποσό €180 και μόνο 35€ το μήνα για την απόκτηση ενός iPhone κάθε χρόνο της κατηγορίας 5C
Για το iPhone 4S: Αρχικό ποσό €150 και μόνο 25€ το μήνα για την απόκτηση ενός iPhone κάθε χρόνο της κατηγορίας 4S

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Νέο Smartphone Κάθε Χρόνο απολαμβάνουν επίσης:
Δωρεάν ασφάλεια κλοπής του iPhone
Δωρεάν setup (data transfer, email configuration, backup & restore)
Ασφάλεια προστασίας λογαριασμού με την οποία, σε περίπτωση απώλειας της εργασίας κάποιου συνδρομητή της, η Vodafone καλύπτει πλήρως το ποσό του μηνιαίου παγίου της υπηρεσίας για το υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη αυτής.

Επιπλέον η Vodafone προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από χρωματιστές θήκες από €9,90 και άλλα αξεσουάρ για να έχουν τη δυνατότητα οι συνδρομητές που θα χρησιμοποιήσουν τα νέα iPhone 5s και 5C, να τους δώσουν το προσωπικό τους στυλ.

Το iPhone 5s επανακαθορίζει την καλύτερη εμπειρία smartphone στον κόσμο, χάρη στον εντυπωσιακά κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό του και τα καταπληκτικά νέα χαρακτηριστικά του, όπως ο σχεδιασμένος από την Apple επεξεργαστής A7 στα 64-bit, η καινούρια κάμερα iSight των 8 megapixel με True Tone flash και η προσθήκη του Touch ID, ενός καινοτόμου τρόπου απλού και ασφαλούς ξεκλειδώματος της συσκευής με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης.

Το iPhone 5c διαθέτει εξολοκλήρου νέο σχεδιασμό, διατηρώντας τα γνωστά και αγαπημένα χαρακτηριστικά του, όπως η πανέμορφη οθόνη Retina 4 ιντσών, οι ταχύτατες επιδόσεις του επεξεργαστή A6, η κάμερα iSight 8 megapixel , η μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής και οι νέες κάμερες FaceTime HD.

Τα iPhone 5s και iPhone 5c διαθέτουν την έκδοση iOS 7, την πιο σημαντική έκδοση λογισμικού από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, ένα εκπληκτικό νέο περιβάλλον χρήσης, μία πλήρως επανασχεδιασμένη κομψή παλέτα χρωμάτων, ξεχωριστά λειτουργικά επίπεδα, για μια πιο ζωντανή εμπειρία του χρήστη. Το iOS 7 διαθέτει επίσης εκατοντάδες νέα χαρακτηριστικά, όπως Control Center, Notification Center, βελτιωμένο Multitasking, AirDrop, βελτιωμένες εφαρμογές Photos, Safari, Siri και το νέο iTunes Radio, μία δωρεάν διαδικτυακή ραδιοφωνική υπηρεσία, την οποία ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει με βάση τη μουσική που ακούει στο iTunes.

Ο Νίκος Βλαχόπουλος, Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σε όλους τα νέα iPhone 5s και iPhone 5c παρέχοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές να επιλέξουν το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες της επικοινωνίας τους. Επιπλέον σε συνδυασμό με την υπηρεσία ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο, η Vodafone επιβραβεύει τους συνδρομητές της, προσφέροντας τους μέσω της επαναστατικής αυτής υπηρεσίας τη δυνατότητα να έχουν το νέο iPhone κάθε χρόνο».

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα iPhone 5s και 5C εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα