Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν οι 5 πρώτοι για τη δολοφονία του 22χρονου

09:57 13/7/2017 - Πηγή: iPop

Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους 5 φερόμενους ως δράστες για τη δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα Bakari Henderson.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Λαγανά της Ζακύνθου την Παρασκευή, 7/7, και φαίνεται να εμπλέκονται 4 Σέρβοι και ένας Έλληνας barman. Σημαντικό ρόλο στις έρευνες έπαιξε ένα video που καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος που βρισκόταν κοντά στην περιοχή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις έρευνες, οι δράστες

ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον νεαρό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, μάρτυρες του περιστατικού ήταν αρκετοί θαμώνες των μαγαζιών. Βέβαια το βασικό αποδεικτικό στοιχείο, πάνω στο οποίο βασίζονται οι αρχές, είναι το βιντεοσκοπημένο υλικό.

Πιο συγκεκριμένα, προφυλακισμένοι βρίσκονται ο 34χρονος ημεδαπός barman, ο 32χρονος υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος που είναι Βρετανός υπήκοος Σερβικής καταγωγής καθώς και τρεις ακόμη υπήκοοι Σερβίας.

Σήμερα, Πέμπτη, θα συνεχιστεί η διαδικασία της απολογίας για τους υπόλοιπους 4 κρατουμένους σερβικής καταγωγής. Αναμένονται οι αποφάσεις του Ανακριτή και του Εισαγγελέα.

The post Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν οι 5 πρώτοι για τη δολοφονία του 22χρονου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα