Συνέχεια του «μίνι» καύσωνα

08:11 13/7/2017 - Πηγή: iPop

Γενικά αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Αναλυτικότερα:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 39 και πιθανώς 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια, κυρίως στα ανατολικά, θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη

γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί. Τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος, αλλά από τις απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 38 και κατά τόπους έως 40 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αίθριος θα συνεχίσει να είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο ιόνιο βορειοδυτικοί βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 38 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 40 με 41 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 40 και πιθανόν κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 41 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έως 38 βαθμούς Κελσίου.

The post Συνέχεια του «μίνι» καύσωνα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα