Πάνω από 60.000 κόσμου κατέκλυσαν το καλλιμάρμαρο στη μεγάλη συναυλία του «όλοι μαζί μπορούμε»!

09:54 13/7/2017 - Πηγή: Fimotro

Εξήντα χιλιάδες κόσμου και εκλεκτοί καλλιτέχνες απέδειξαν πως «Όλοι μαζί μπορούμε».

Καρφίτσα δεν έπεφτε την Τετάρτη στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος και παρέα του τραγούδησαν, ταξίδεψαν τους θεατές και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης.

Στη μεγάλη συναυλία του ΣΚΑΪ ο στόχος επετεύχθη: Συγκεντρώθηκαν περίπου 20 τόνοι τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

«Τώρα κάθομαι και σκέφτομαι, ρε παιδιά, ότι από μια μεριά καλό είναι να προσγειώνεται κάποτε κανείς – έστω και απότομα, από την άλλη το τραγούδι θέλει πέταγμα, θέλει γλέντι και γιορτή»,

ήταν μία από τις πρώτες φράσεις που ο Διονύσης Σαββόπουλος απηύθυνε στον Κωστή Μαραβέγια και στον Πάνο Μουζουράκη, αλλά και κυρίως στο κοινό.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και ερμήνευσαν τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου και άλλων μεγάλων Ελλήνων δημιουργών:
Μαρία Φαραντούρη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Βιολέτα Ικαρη, Βασιλική Καρακώστα, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Κατερίνα Πολέμη, Μελίνα Τανάγρη, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης και Γιάννης Χαρούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα