Ξέρουμε πώς να καθαρίσεις το πιο δύσκολο σκεύος στην κουζίνα σου

19:07 20/2/2020 - Πηγή: iPop

Ποιο είναι το πιο δύσκολο σκεύος στο καθάρισμα στην κουζίνα; Μα φυσικά ο τρίφτης! Ό,τι και να τρίψεις, συνήθως κολλάει πάνω του και ειδικά εάν δεν το πλύνεις κατευθείαν μετά τη χρήση του, γίνεται πολύ δύσκολη η δουλειά της καθαριότητας. Όμως, εμείς ξέρουμε το τρικ που πρέπει να κάνεις για να καθαρίσει εύκολα ο τρίφτης!

Βάζεις τριμμένο τυρί σχεδόν πάνω απ’ οποιοδήποτε πιάτο αλλά κάθε πότε πλένεις τον τρίφτη; Και πόσο εύκολο σου είναι να τον καθαρίσεις;

Μήπως το πόσο δύσκολο σου είναι, είναι και ο λόγος που επιλέγεις σχεδόν πάντα να πάρεις έτοιμο τριμμένο τυρί απ’

το σούπερ μάρκετ;

Δεν χρειάζεται πια να το κάνεις αυτό! Γιατί υπάρχει ένας πραγματικά εύκολος τρόπος να καθαρίσεις το πιο δύσκολο σκεύος στην κουζίνα σου!

O τρίφτης μπορεί να καθαρίσει πολύ εύκολαΛεμόνι

Τα λεμόνια περιέχουν βιταμίνη Β, C, κάλιο, πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά, ασβέστιο, μαγνήσιο και πηκτίνη. Η πηκτίνη έχει θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι αρρωσταίνεις πολύ πιο δύσκολα.

Γι ‘αυτό είναι πολύ καλό να πίνεις νερό με λίγο φρέσκο ​​χυμό λεμονιού. Εάν θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το νερό με το λεμόνι, είναι σημαντικό να το πίνεις το πρωί με άδειο στομάχι. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο αποτελεσματικό όταν μιλάμε για τον καθαρισμό του σώματός σου από τοξίνες.

Επιπλέον, βοηθάει στην απώλεια βάρους. Αυτό συμβαίνει επειδή το ήπαρ σου παράγει περισσότερη χολή εάν πίνεις το λεμόνι με το νερό με άδειο στομάχι. Με τη σειρά του, αυτό σε οδηγεί στο να νιώθεις λιγότερη πείνα.

Αυτός είναι ο τρόπος να διώξεις τις άσχημες μυρωδιές απ’ την κουζίνα:

Αυτός είναι ο τρόπος να διώξεις τις άσχημες μυρωδιές απ’ την κουζίνα

Και πώς θα καθαρίσει ο τρίφτης με το λεμόνι;

Ο καθαρισμός όλων αυτών των μικροσκοπικών τρυπών στον τρίφτη είναι εξαιρετικά κουραστική δουλειά. Πολλές φορές, ακόμα κι όταν το βάζεις στο πλυντήριο πιάτων, δεν καθαρίζει καλά και μένουν υπολείμματα απ’ αυτό που είχες τρίψει.

Ευτυχώς, το λεμόνι είναι σύμμαχός σου! Τι πρέπει να κάνεις;

Κόψε ένα λεμόνι στα δύο και τρίψτο στις πλευρές του τρίφτη που έχουν υπολείμματα τροφής.Η οξύτητα του λεμονιού θα το κάνει να εισέλθει σε αυτές τις ενοχλητικά μικρές τρύπες.Άφησε τον πολτό του λεμονιού να μείνει στον τρίφτη για λίγο και στη συνέχεια ξέπλυνε με νερό.Ο τρίφτης σου θα είναι πλέον καθαρός!Δες ακόμα:

Το #1 λάθος που όλοι κάνουμε όταν καθαρίζουμε

Photo: Pexels

Το άρθρο Ξέρουμε πώς να καθαρίσεις το πιο δύσκολο σκεύος στην κουζίνα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα