Σίλια Κριθαριώτη: Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια “σάρωσε” στα φετινά ΒRIT AWARDS 2020

17:32 20/2/2020 - Πηγή: iPop

Για μια ακόμα χρονιά το Λονδίνο χόρεψε στους ρυθμούς των κορυφαίων μουσικών βραβείων Brit Awards 2020. Τα ετήσια βραβεία γιόρτασαν φέτος τα 40 χρόνια ιστορίας με μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 18 Φεβρουάριου, στο Ο2 Αrena. Φυσικά, ήταν και η Σίλια Κριθαριώτη στα φετινά ΒRIT AWARDS μέσα απ’ τις δημιουργίες της!

View this post on Instagram

Sunshine @emmaweymouth in Celia Kritharioti

Couture BRIT Awards 2020 #celiakritharioti #couture #BRIT #London #britawards2020

A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti) on Feb 20, 2020 at 2:29am PST

Όλη η προσοχή της Βρετανικής πρωτεύουσας, ήταν στραμμένη στους νικητές, τους λαμπερούς καλεσμένους και φυσικά στις δημιουργίες της Νο 1 Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

Αναμεσά στις πιο glam εμφανίσεις που έγιναν, στο πλαίσιο των Βραβείων, ήταν οι μοναδικές δημιουργίες της Celia Kritharioti, που επιλέχθηκαν για ακόμα μια φορά από διάσημες σταρ της μουσικής βιομηχανίας.

Οι δημιουργίες της Κριθαριώτη στα φετινά ΒRIT AWARDS:

Η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, Ashley Roberts, επέλεξε μια sexy & glam εμφάνιση του οίκου Celia Kritharioti Couture. Έλαμψε μέσα στην κεντημένη από Swarovski δημιουργία που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Νicola Roberts τραγουδίστρια και πρώην μέλος του συγκροτήματος Girls Aloud, φόρεσε και εκείνη ένα υπέροχο maxi dress, δημιουργία της Celia Kritharioti. Η γοητευτική στάρ εντυπωσίασε με μία πράσινη τουαλέτα με ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο.

View this post on Instagram

Sexy sparkles: Wonderful @lilcola in Celia Kritharioti Couture long sleeved creation with slit from SS20 Collection #CeliaKritharioti #Couture #BritishAwards #brit #london

A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti) on Feb 19, 2020 at 8:25am PST

View this post on Instagram

Wonderful @lilcola attended the Brits in Celia Kritharioti Couture long sleeved creation with slit from SS20 Collection #CeliaKritharioti #Couture #BritishAwards #brit #britawards2020 #london

A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti) on Feb 18, 2020 at 4:14pm PST

Μπορεί οι μουσικές ερμηνείες και τα βραβεία να ήταν αυτά που συζητήθηκαν, παρόλα αυτά το ενδιαφέρον της βραδιάς μονοπώλησαν οι φανταχτερές εμπνεύσεις της Σίλιας Κριθαριώτη στα φετινά ΒRIT AWARDS. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια ξέρει καλά πώς να κάνει τις γυναίκες να λάμπουν και να δείχνουν σέξι μέσα από τις δημιουργίες της.

Celia Kritharioti Couture:

O μεγαλύτερος οίκος μόδας της Ελλάδας, είναι συνώνυμο της κομψότητας και έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με δεκάδες celebrities από τη διεθνή show biz, που εμπιστεύονται το brand για κάθε glamorous εμφάνισή τους.

Δες ακόμα:

H λαμπερή επίδειξη του οίκου Celia Kritharioti στο Βρετανικό Μουσείο (Photos)

Photo Credits: GettyImages

Το άρθρο Σίλια Κριθαριώτη: Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια “σάρωσε” στα φετινά ΒRIT AWARDS 2020 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίλια Κριθαριώτη, Ελληνίδα, “σάρωσε”, ΒRIT AWARDS 2020,silia kritharioti, ellinida, “sarose”, vRIT AWARDS 2020