Παίρνουμε μια πρώτη γεύση απ’ το iPhone SE 2! (Video)

18:38 20/2/2020 - Πηγή: iPop

Είσαι έτοιμος να δεις για πρώτη φορά το video με το iPhone SE 2 ή αλλιώς iPhone 9; Σ’ αυτό το μοντέλο της Apple, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ άμεσα, βλέπουμε ένα χαρακτηριστικό που επιστρέφει. Αυτό δεν είναι άλλο απ’ το φυσικό home button.

Ένα

σύντομο video που ανέβηκε στο YouTube μας δίνει μια πρώτη γεύση απ’ το φημολογούμενο οικονομικό iPhone που θα θέσει σε κυκλοφορία η Apple. Και λέμε φημολογούμενο καθώς η Apple δεν έχει δηλώσει τίποτα ακόμα επίσημα.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο, θα έχει 3.5 headphone jack ενώ ο επεξεργαστής του θα είναι ο Apple A13. Η οθόνη του θα είναι 4.7 ιντσών, ενώ η τιμή του θα ξεκινάει 399 δολάρια και αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη Μαρτίου.

Δες το video με το iPhone SE 2:

Τα προηγούμενα οικονομικά iPhones

Το 2016, η Apple κυκλοφόρησε το iPhone SE, το οποίο βγήκε στην αγορά σε τιμή 399 δολάρια, ενώ η παραγωγή του διήρκησε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018.

Παράλληλα, το 2018, η Apple λάνσαρε το iPhone XR σε τιμή που ξεκινούσε απ’ τα 749 δολάρια και το iPhone 11 σε τιμή που ξεκινούσε απ’ τα 699 δολάρια. Μπορεί οι εν λόγω τιμές να μην θεωρούνται φθηνές, αλλά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα της Apple, οι τιμές των συγκεκριμένων μοντέλων είναι μειωμένες.

Δες ακόμα:

Πότε έρχεται το iPhone που θα κοστίζει 400 ευρώ;

Photo: Pexels

Το άρθρο Παίρνουμε μια πρώτη γεύση απ’ το iPhone SE 2! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα