Η Φαίη Σκόρδα μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες. Ποιος ο ρόλος της;

15:52 20/2/2020 - Πηγή: iPop

Τι κάνει η Φαίη Σκορδά στις Άγριες Μέλισσες; Αν μπορούσες να τη φανταστείς σε έναν ρόλο στην αγαπημένη σειρά, ποιος θα ήταν αυτός; Δες παρακάτω το video!

Η Φαίη Σκορδά στις Άγριες Μέλισσες; Και όχι μόνο η παρουσιάστρια. Όλο το πάνελ του Πρωινού του Ant1, εισβάλλει στη σειρά και ενσαρκώνει συγκεκριμένους ρόλους.

Ο

Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Άρης Καβατζίκης, η Λίτσα Πατέρα, η Νάνσυ Παραδεισανού ο Βασίλης Καλλίδης, ο Χρήστος Νέζος και φυσικά η Φαίη Σκορδά μπήκαν στη σειρά με το έτσι θέλω και αντικατέστησαν αγαπημένους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς.

Με πολλά “κόψε-ράψε”στο μοντάζ το αποτέλεσμα ήταν απλά απολαυστικό και προβλήθηκε το πρωί της Τσικνοπέμπτης στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά ενσάρκωσε τη θέση της Λενιώς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε τον σκληρό, αυστηρό κι αυταρχικό Δούκα, η Λίτσα Πατέρα έκανε πολύ επιτυχημένα την γλυκιά Ανέτ, η Νάνσυ Παραδεισάνου έκανε την ερωμένη του κλαριντζή, η Αφροδίτη Γραμμέλη αντικατέστησε τη Σμαρώ, ο Άρης Καβατζίκης τον δάσκαλο Λάμπρο, ο Χρήστος Νέζος τον Νικηφόρο και ο Βασίλης Καλλίδης το παπά του χωριού.

Όλοι μπήκαν στο πετσί του ρόλου αλλά πρόσθεσαν τη δική τους πινελιά και τα δικά τους λόγια. Ο καθένας στο… είδος του. Στάθηκαν σε διάφορες σκηνές με τη σοβαρότητα που απαιτείται και με όλο το δράμα που αρμόζει στη συγκεκριμένη σειρά. Περίπου δηλαδή… γιατί το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αστείο.

Το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά στις Άγριες Μέλισσες. Πάτα το play!

Τι θα δούμε στο (πραγματικό) σημερινό επεισόδιο;

Ο Δούκας με τη βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά πριν κάψει, ολοσχερώς, το σπίτι των Σταμίρη. Θα καταφέρει η Δρόσω να πείσει την Ελένη να μη δώσει έκταση στο θέμα ή θα συνεχιστεί η κόντρα με ανυπολόγιστες συνέπειες; Παράλληλα, η Ασημίνα εγκλωβίζει άθελα της τον Νικηφόρο, όταν του εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της Δρόσως και του ζητά να την πάρουν μαζί τους στο Παρίσι. Ο Κυπραίος δείχνει να γαληνεύει στο πλάι του γέροντα Νικόδημου, ενώ σχεδιάζει προσεκτικά τα βήματά του, για την επιστροφή του στο Διαφάνι. Ενώ η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Παύλο, η Ασημίνα βρίσκεται μπροστά σε μια κρυφή συνάντηση του Νικηφόρου και της Δρόσως. Ο Κυπραίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σαράντη κι εκείνος θα αναγνωρίσει στο πρόσωπό του, τον βασανιστή και φονιά του γιου, του Νέστορα. Θα καταφέρει ο Κυπραίος να γλυτώσει κι αυτήν τη φορά χωρίς να πουλήσει, όμως, και την ψυχή του;

Διαβάστε περισσότερα:

Η εγκυμοσύνη της Δρόσως αποκαλύπτεται και η Ασημίνα αρχίζει να υποπτεύεται…

Το άρθρο Η Φαίη Σκόρδα μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες. Ποιος ο ρόλος της; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα