«Βόμβα» στην εστίαση με γνωστή εταιρεία να αποχωρεί οριστικά απ’ την Ελλάδα

17:38 30/7/2020 - Πηγή: iPop

Την ανατροπή έκανε γνωστή εταιρεία στον χώρο της εστίασης, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Ο λόγος για την Pizza Hut, η οποία δεν είναι πλέον βιώσιμη. Έτσι λοιπόν, κλείνει η Pizza Hut στην Ελλάδα

και φυσικά όλα τα καταστήματά της. 

Κλείνει η Pizza Hut στην Ελλάδα, αφού η εταιρεία αποφάσισε ότι η δραστηριότητα της αλυσίδας δεν είναι πλέον βιώσιμη και κατά συνέπεια πρέπει να διακοπεί. Κατά συνέπεια κλείνουν από σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουλίου, και τα 16 καταστήματά της στην χώρα, ενώ η εταιρεία έχει ήδη κατεβάσει το site της.

Στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επισημαίνεται ότι «Η εταιρεία έκανε μεγάλες προσπάθειες όλα τα προηγούμενα χρόνια για να επιστρέψουν τα καταστήματα σε θετικούς ρυθμούς λειτουργίας και ανάπτυξης».

Μάλιστα, αναφέρεται ακόμα ότι τα τελευταία 12 χρόνια και παρά τα συνεχή χρόνια οικονομικών ζημιών η εταιρεία αυτή επένδυσε 23 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη της αλυσίδας στην Ελλάδα, ένα σίγουρα μεγάλο ποσό, ενώ παράλληλα την τελευταία δεκαετία δημιούργησε και διασφάλισε περισσότερες από 450 θέσεις εργασίας.

«Δυστυχώς, όμως, η πανδημία του κορονοϊού, η οποία δημιούργησε μια κρίση πρωτοφανή στη χώρα μας και διεθνώς, έπληξε βαριά τον κλάδο της εστίασης και οδήγησε στην επιδείνωση των υφιστάμενων δυσχερειών και στην αδυναμία αναστροφής του αρνητικού κλίματος. Το κλείσιμο καταστημάτων της Pizza Hut στην Ελλάδα εξαιτίας του lockdown, οδήγησε σε σημαντικές απώλειες – πολλαπλασιάζοντας τις ήδη υπάρχουσες επιχειρηματικές και οικονομικές προκλήσεις. Συνεπώς, το όλο εγχείρημα κατέστη μη βιώσιμο και οποιεσδήποτε περαιτέρω ενέργειες θα ήταν καταδικασμένες σε αποτυχία» τονίζουν οι ίδιες πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

«Λουκέτο» σε επιχειρήσεις έβαλε τελικά ο κορονοϊός (Photos)

Photo: Pexels

Το άρθρο «Βόμβα» στην εστίαση με γνωστή εταιρεία να αποχωρεί οριστικά απ’ την Ελλάδα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα