Με μόνο 3 υλικά, θα φτιάξεις αυτά τα απολαυστικά brownies

13:10 30/7/2020 - Πηγή: iPop

Το απόλυτο γλυκό που μπορείς να φας με μια μπάλα σπιτικό παγωτό και να πάρεις όλη τη δόση σοκολάτας που χρειάζεσαι σήμερα! Το brownies με 3 υλικά είναι η συνταγή που θα φτιάχνεις και θα ξαναφτιάχνεις γιατί δεν θέλει καθόλου κόπο και χρόνο.

Τα υλικά για τα brownies
με 3 υλικά:2 1/2 κούπες με πραλίνα φουντουκιού της επιλογής σου1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 αυγάΠώς θα φτιάξεις τα brownies με 3 υλικά;Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.Αλείφουμε με λίγο λάδι ένα ταψάκι.Ανακατεύουμε μαζί την πραλίνα φουντουκιού, το αλεύρι και τα αυγά σ’ ένα μεσαίου μεγέθους μπολΡίχνουμε το μείγμα μέσα στο ταψί και το απλώνουμε μέχρι να πάει σε κάθε άκρη του σκεύους.Ψήνουμε τα brownies μέχρι να φαίνονται τραγανά από έξω, για περίπου 25 λεπτά.Αφού ψηθούν, βγάζουμε το ταψί, αφήνουμε να κρυώσει το γλυκό και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.Σερβίρουμε με το topping και το παγωτό της επιλογής μας, ή απολαμβάνουμε τα brownies σκέτα!

Tip! Μπορείς να βάλεις μέσα στα brownies κι άλλα υλικά της επιλογής σου. Για παράδειγμα, εμείς λατρεύουμε το καρύδι και το προσθέτουμε πάντα σε τέτοιες συνταγές!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες και αυτή τη συνταγή για ένα απολαυστικό και πολύ υγιεινό γλυκό  χωρίς ζάχαρη και αλεύρι:

Απολαυστικό κέικ σοκολάτας χωρίς αλεύρι και χωρίς ζάχαρη

Photo: Needpix

Το άρθρο Με μόνο 3 υλικά, θα φτιάξεις αυτά τα απολαυστικά brownies εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα