Απολαυστικό video! 4χρονο κορίτσι δίνει στα αγόρια τη συμβουλή που χρειάζονται: «Μάθετε τρόπους»!

11:54 30/7/2020 - Πηγή: iPop

Το χουμε ξαναπεί… Τα παιδιά με την αθωότητα και τον αυθορμητισμό τους λένε μεγάλες αλήθειες που πολλές φορές ούτε εμείς οι μεγάλοι δεν τολμάμε να πούμε. Η 4χρονη Delilah είναι απ’ τα παιδιά που μας βάζουν τα γυαλιά δίνοντας… συμβουλές σε αγόρια για το πώς πρέπει να μιλάνε στα κορίτσια!

Η 4χρονη πήρε ένα σημαντικό μάθημα ζωής που παίρνουμε όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή, όταν συνειδητοποιούμε ότι πολλοί άντρες πραγματικά δεν έχουν τον τρόπο να μιλήσουν σε μια γυναίκα!

H Delilah είχε μια κάπως άκομψη εμπειρία

με ένα αγόρι που πήγε να της μιλήσει στο πάρκο κι έτσι αποφάσισε να δείξει στα αγόρια πώς να έχουν τρόπους! Με ποιο τρόπο προσπάθησε το αγόρι να την κάνει να του δώσει σημασία; Μιμήθηκε διάφορους ήχους ζώων για να τραβήξει την προσοχή της!

Σ’ ένα απολαυστικό video που ανέβηκε στο Facebook, βλέπουμε την 4χρονη Delilah να εξηγεί μ’ έναν τόσο γλυκό και παράλληλα αστείο τρόπο σε όλα τα αγόρια που την βλέπουν ότι για να προσεγγίσουν σωστά τα κορίτσια, θα πρέπει να ξέρουν πώς να τους μιλήσουν!

«Ήμασταν στο πάρκο κι ένα αγόρι προσπαθούσε να μου μιλήσει και να παίξουμε κι άρχισε να φωνάζει ‘Caw, caw!’. Αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος να κερδίσεις ένα κορίτσι! Πρέπει να έχεις τρόπους. Έκανε ‘Meow, meow’. Γιατί το έκανε αυτό σ’ ένα κορίτσι; Δεν καλείς ένα κορίτσι έτσι, οκ αγόρια;», ακούμε την 4χρονη να λέει στο video, πραγματικά απηυδισμένη με το πώς την προσέγγισε το αγόρι!

Σημαντική σημείωση: Το κορίτσι στην επιστροφή απ’ το πάρκο πήρε το κινητό της μαμάς της και τράβηξε μόνη της το video. Ήθελε να τα βγάλει από μέσα της, πόσα να αντέξει;;

Δες το απολαυστικό video με την 4χρονη Delilah:

Προφανώς την αγαπήσαμε και περιμένουμε πότε θα επιστρέψει με νέο video!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες κι αυτή τη μικρή που θα σου κλέψει την καρδιά:

Μικρή τρολάρει ανελέητα τον εθισμό της μαμάς της στον καφέ! | Video

Το άρθρο Απολαυστικό video! 4χρονο κορίτσι δίνει στα αγόρια τη συμβουλή που χρειάζονται: «Μάθετε τρόπους»! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα