Οι καλύτερες στιγμές απ’ το podcast της Michelle με τον Barack Obama!

12:33 30/7/2020 - Πηγή: iPop

Τα νέα ήρθαν μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Τότε ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ότι έρχεται ένα podcast της Michelle στο Spotify και πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Barack. Όλοι ανυπομονούσαν γι’ αυτή τη μέρα, που θα τους ακούγαμε σε μια συνομιλία τους 2 τους, όπως δεν τους έχουμε ξανακούσει ποτέ. Τι ξεχωρίσαμε απ’ το podcast της Michelle με τον Barack Obama; Παρακάτω οι καλύτερες

στιγμές της 48λεπτης συνομιλίας τους!

Ο τρόπος με τον οποίο μιλούν στους ανθρώπους γύρω τους επιβεβαιώνει ότι ναι, είναι από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν στα αλήθεια τόσο καλή ψυχή. Οι ίδιοι έχουν επιστρέψει στο 100% την ποσότητα της αγάπης που έχουν λάβει κατά τη διάρκεια της δημόσιας ζωής τους, δείχνοντας τον απόλυτο σεβασμό προς όλους.

Οι προσδοκίες για το podcast ήταν εξαιρετικά υψηλές και πιθανώς ελάχιστοι άνθρωποι θα καθίσουν να διαβάσουν “κριτικές” γι’ αυτό το podcast. Αυτό το podcast θα το ακούσεις εάν είχες κι εσύ αυτό το συναίσθημα ανακούφισης κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Obama. Εάν κάθεσαι και συγκρίνεις το τώρα με το τότε. Εάν έχεις διαβάσει το Becoming. Εάν έχεις παρακολουθήσει αυτούς τους δύο ανθρώπους και τους θαυμάζεις όσο κι εμείς.

Οι καλύτερες στιγμές απ’ το podcast της Michelle με τον Barack ObamaΗ αρχή από τo 0:00 έως τo 0:08

Η αρχή του επεισοδίου ήταν αυτή που έπρεπε να είναι. Μέσα σε μια παγκόσμια υγειονομική κρίση με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και με το κίνημα #blacklivesmatter, η Michelle και ο Barack έπρεπε να υπενθυμίσουν στους ακροατές πόσο τους αγαπάνε. Και το έκαναν.

Η εισαγωγή στον Barack Obama από το 4:07 έως το 4:13

Η αγάπη του ενός για τον άλλον αποδεικνύεται συνεχώς. Είτε δημόσια είτε ιδιωτικά. Μιλάνε σοβαρά και την ίδια στιγμή κάνουν χιούμορ. Και είναι απολαυστικοί!

“Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζετε αυτή τη φωνή, αυτός είναι ο σύζυγός μου, ο Barack Obama”, ήταν ο τρόπος με τον οποίο καλωσόρισε η Michelle τον Barack.

“Αυτός είμαι εγώ”, απάντησε ο ίδιος.

Ο Barack Obama μιλάει για τις κοινές τους εμπειρίες και το τι έμαθε όσο μεγάλωναν μαζί (6:15-6:38)

«Αυτό που μοιραστήκαμε ήταν το ότι οι οικογένειές μας είχαν κοινές αντιλήψεις για το πώς να μεγαλώσουν τα παιδιά, νιώσαμε και οι δύο ότι οι γονείς μας έκαναν θυσίες για εμάς, μας αγαπούσαν και μας υποστήριζαν».

Η Michelle υπενθυμίζει στον Barack έναν απ’ τους λόγους που τον ερωτεύτηκε! (16:23-16:39)

«Ένας από τους λόγους που σε ερωτεύτηκα», είπε η Michelle.

«Ήταν μόνο η εμφάνισή μου», απάντησε ο Barack, με την σύζυγό του να λέει:

Είσαι γλυκός, αλλά ξέρεις… Ένας απ’ τους λόγους που σε ερωτεύτηκα είναι το ότι είχες τις ίδιες αρχές μ’ εμένα, ήμασταν και οι δύο κηδεμόνες των αδερφών μας

Ο Barack για το όταν συνειδητοποίησε όταν ήταν νέος ότι η ευτυχία έρχεται βοηθώντας τους άλλους να πετύχουν (17:50-18:04)

Νομίζω ότι κατάλαβα όταν πήγα στο σχολείο ότι αν κυνηγάω τη δική μου επιτυχία που κατά κάποιον τρόπο θα καταλήξω μόνος και δυστυχισμένος

Κι αν θέλεις να ακούσεις όλο το επεισόδιο, που αξίζει κάθε του λεπτό, απλά πάτα play:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Michelle και Barack Obama μας χαρίζουν 48 απολαυστικά λεπτά!

Photo: Spotify

Το άρθρο Οι καλύτερες στιγμές απ’ το podcast της Michelle με τον Barack Obama! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα