Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: «Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στις τοξικολογικές» – Στοιχεία που αλλάζουν την εξέλιξη της υπόθεσης

17:08 8/2/2022 - Πηγή: iPop

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας και όπως όλα δείχνουν, πρόκειται να επηρεάσουν την εξέλιξη της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης, αποκάλυψε ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά».

Τι είναι το «χάπι βιασμού» και τι ακριβώς προκαλεί στον ανθρώπινο οργανισμό;

Ο κ. Γαλεντέρης εξηγεί ότι ύστερα από ενδελεχή ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων διαπίστωσε ότι: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: «Το χάπι του βιασμού μετά από 18 ώρες δεν ανιχνεύεται» – Η Γεωργία απαντά για πρώτη φορά στα αρνητικά αποτελέσματα

Τοξικολογικές εξετάσεις 24χρονης: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

Συγκεκριμένα, πάνω από 0,8 γραμμάρια ανά kilogram αλκοόλης φάνηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία πρόκειται να ενσωματωθούν στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και τι υποστηρίζει η πλευρά της 24χρονης

«Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση», δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης, με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι «το στοιχείο για τα ποσοστά αλκοόλ θα το καταθέσω στην ανακρίτρια μαζί με τον τελικό φάκελο, την επόμενη εβδομάδα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: «Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στις τοξικολογικές» – Στοιχεία που αλλάζουν την εξέλιξη της υπόθεσης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα