«Νομίζω ότι είμαι αουτσάιντερ»: Η Jennifer Lopez ποζάρει σε ένα απ’ τα πιο συγκλονιστικά της εξώφυλλα αποκαλύπτοντας ότι «επέζησε» από τον χώρο του θεάματος επειδή η μητέρα της την έκανε «σκληρή»

12:38 8/2/2022 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε πως έμαθε την πειθαρχία σε νεαρή ηλικία. Η αγαπημένη μας JLo κοσμεί το νέο εξώφυλλο του Rolling Stone και μιλά για τη δυναμική της οικογένειάς της – και συγκεκριμένα, για το πώς η σχέση της με τη μητέρα της, Guadalupe Rodríguez, την προετοίμασε για τον σκληρό κλάδο της ψυχαγωγίας.

«Ακούστε, η μαμά μου ήταν, επίσης, μια διασκεδαστική μαμά. Ήταν η γυναίκα που με έβαλε στον χώρο των μιούζικαλ και με μύησε σε όλα τα είδη μουσικής. Είμαι αυτό που είμαι

λόγω της μαμάς μου», αποκάλυψε η σταρ. «Αλλά είμαι, επίσης, σε θέση να επιβιώσω από τις καταστάσεις που έχω επιβιώσει σε αυτήν την βιομηχανία επειδή η μαμά μου ήταν σκληρή μαζί μου. Δεν νομίζω ότι μπορούσε να συνειδητοποιήσει για τι με προετοίμαζε, αλλά το έκανε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του»: Η Jennifer Lopez μιλά για τον Ben Affleck και λιώνει από έρωτα!

Jennifer Lopez στο Rolling Stone: Η αγαπημένη μας σταρ στην πιο ειλικρινή της συνέντευξη

Παρά την επιτυχία της, η Lopez πρόσθεσε ότι το να μεγαλώνει όπως έκανε παλιά – σε ένα μικρό σπίτι στο Μπρονξ – την έκανε μερικές φορές να αισθάνεται «αουτσάιντερ».

«Πάντα αισθάνομαι ότι δεν είμαι αρκετά καλή. Πάντα. Πάντα ένιωθα ότι δεν ήμουν αυτή που έπρεπε να είμαι. Αυτές είναι οι συνέπειες όταν είσαι από το Πουέρτο Ρίκο, από το Μπρονξ και γυναίκα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

Πρόσθεσε, «Ξέρεις τι εννοώ; Όλα αυτά. Δεν έχω γεννηθεί σε οικογένεια με χρήματα. Δεν γνώριζα κανέναν στον χώρο. Απλώς βγήκα εκεί έξω και είπα, F… θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για τα όνειρά μου».

O Ben Affleck ανάμεσα σε δύο Jennifer! Η συνάντηση με την πρώην του και η φανερή ένταση

Και πράγματι κατάφερε να κερδίσει μία σημαντική θέση στον χώρο του θεάματος, αλλά η Lopez αποκάλυψε ότι υπάρχει ακόμα ένα μικρό κενό σχετικά με το πού βρίσκεται και του πού θέλει να είναι.

JLo / Instagram JLo / Instagram JLo / Instagram

«Εδώ και 20, 25 χρόνια ακούω “Δεν είναι αρκετά καλή. Είναι όμορφη και βγάζει χαριτωμένη μουσική, αλλά δεν είναι το ένα και το άλλο”. Ξέρετε, πιστεύω ότι έχω κάνει καλές δουλειές ανά τα χρόνια, αρκετά καλές δουλειές. Αλλά είναι ένα κλαμπ στο οποίο απλώς δεν ανήκα ποτέ. Πάντα προσποιούμουν ότι δε με ένοιαζε, μα πονάει το να μένεις απ’ έξω. Δεν ξέρω αν θα με συμπεριλάβουν ποτέ. Είναι ένας περιορισμένος κύκλος, με αυτούς που λένε “Εμείς είμαστε οι σπουδαίοι καλλιτέχνες”. Κι ύστερα υπάρχει η ομάδα των ποπ καλλιτεχνών».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Νομίζω ότι είμαι αουτσάιντερ»: Η Jennifer Lopez ποζάρει σε ένα απ’ τα πιο συγκλονιστικά της εξώφυλλα αποκαλύπτοντας ότι «επέζησε» από τον χώρο του θεάματος επειδή η μητέρα της την έκανε «σκληρή» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα