Τρόποι για να φορέσεις τη ζώνη στη μέση με στυλ | Photos

16:38 2/8/2019 - Πηγή: iPop
| Photos

Πρέπει να μιλήσουμε για τη ζώνη φίλη μου. Για αυτές που βάζεις και συμπληρώνουν το outfit και ορισμένες φορές είναι πραγματικά απαραίτητες. Τρόποι για να φορέσεις τη ζώνη με στυλ.

Και ποιος γνωρίζεις καλύτερα από στυλ απ’ τη Meghan Markle; Η Δούκισσα του Sussex κάθε φορά μας εντυπωσιάζει με τις εντυπωσιακές, άλλοτε κλασικές και πάντα προσεγμένες

εμφανίσεις της.

Οι τρόποι για να φορέσεις τη ζώνη είναι αρκετοί αλλά εμείς βρήκαμε τους πιο… «πριγκιπικούς» εμπνευσμένοι πάντα απ’ τη Meghan Markle.

Οι ζώνες είναι κλασικές και πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις. Σκέψου τες σαν ένα must-wear αξεσουάρ που συμπληρώνει το σύνολό σου με τον καλύτερο τρόπο.

Τρόποι για να φορέσεις τη ζώνη σου με στυλΠαίξε με τις αναλογίες

Embed from Getty Images

Τον Δεκέμβριο του 2017, μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του ζεύγους, εμφανίστηκαν και οι δύο στο Nottingham της Αγγλίας.

Η δούκισσα εμφανίστηκε μια midi φούστα, μαύρες μπότες και μαύρο πουλόβερ και το σέταρε με μια λεπτή ζώνη στη μέση. Tip #1: Μπορείς να φοράς παιχνιδιάρικες φούστες και μακριές αρκεί να προσθέσεις μια λεπτή ζώνη που να ταιριάζει με τα παπούτσια σου για να εξισορροπήσεις το outfit.

Μια απόχρωση πιο σκούρα

Embed from Getty Images

Η Meghan Markle προσέχει πολύ τις αποχρώσεις. Έτσι, συνήθως φορά ένα σύνολο που τονίζει τη σιλουέτα της και χρησιμοποιεί μια ζώνη που είναι μια απόχρωση πιο σκούρα απ’ το σύνολο.

Σε ένα τέτοιο σύνολο που αγκαλιάζει το σώμα της επιλέγει μια λεπτή ζώνη ίδιου σχεδόν χρώματος αλλά ελαφρώς πιο σκούρα. Κι έτσι, είναι μια σημαντική πινελιά χωρίς, όμως, να αποσπά την προσοχή απ’ το υπόλοιπο outfit.

Για πιο casual εμφανίσεις

Embed from Getty Images

Ακόμη και οι πιο casual εμφανίσεις της Meghan Markle είναι chic κι έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ. Μπορείς να βάλεις ένα ολόσωμο denim και να δείχνεις fancy; Με μια ζώνη! Πρόσθεσε μια ζώνη πιο φαρδιά σε οποιοδήποτε λινό ή βαμβακερό φόρεμα για μια casual εμφάνιση.

Ζώνη με διακριτικό logo

Embed from Getty Images

Η Givenchy για παράδειγμα, λανσάρει ζώνες με διακριτικό το logo κάτι που είναι chic. Μπορείς, δηλαδή, να επιλέξεις το αγαπημένο σου brand και να επιλέξεις μια ζώνη με διακριτικό το logo. Αυτό αυτομάτως θα κάνει το look σου πιο minimal.

Αντί για ζώνη… φιόγκος

Embed from Getty Images

Μπορείς να προσθέσεις στο σύνολό σου έναν φιόγκο αντί για μια δερμάτινη ζώνη. Αυτό θα κάνει το σύνολό σου πιο θηλυκό και θα δώσει μια πιο girly πινελιά.

Μπορείς να την προτιμήσεις για παράδειγμα, σε ένα outfit όταν θέλεις να πας για cocktail με τις φίλες σου!

Photo: unsplash/Erik Mclean

Το άρθρο Τρόποι για να φορέσεις τη ζώνη στη μέση με στυλ | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα