Περισσότερα από 11 εκ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ

11:32 2/8/2019 - Πηγή: iPop

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 23 έως τις 29 Ιουλίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 11 εκατομμύρια ευρώ. 

Κάθε εβδομάδα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοιράζει κέρδη σε πολλούς τυχερούς. Αυτή τη φορά, ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ

στη Θεσσαλονίκη, επέλεξε τα στοιχήματα «Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες», «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Ημίχρονο/Τελικό» σε δέκα αγώνες από τα προκριματικά του Champions League και του Europa League, τη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας και τα διεθνή φιλικά παιχνίδια και με 10 ευρώ κέρδισε 5.699,58 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, στο Markopoulo Park, στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες κούρσες) ένας νικητής από τον Πειραιά κέρδισε από 9.678 ευρώ. Στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έκτης ιπποδρομίας στο Markopoulo Park τρεις νικητές κέρδισαν από 1.811 ευρώ.

Info!

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Το άρθρο Περισσότερα από 11 εκ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα