Η συνταγή της ημέρας: Γλυκιά ομελέτα με γιαούρτι και φρούτα

14:40 2/8/2019 - Πηγή: iPop

Ομελέτα που μοιάζει με γλυκιά κρέπα, αλλά είναι απλά ομελέτα με αυγά! Θα εντυπωσιαστείς απ’ το πόσο νόστιμη μπορεί να βγει μια γλυκιά ομελέτα με γιαούρτι και φρούτα!

Η παρασκευή της ομελέτας, όπως φαντάζεσαι, είναι πολύ απλή και μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το topping της επιλογής σου.

Τα υλικά για τη γλυκιά ομελέτα με γιαούρτι και φρούτα:2 μεσαία αυγά2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι με γεύση της επιλογής σου (εμείς βάλαμε βανίλια)1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο

Για το topping:

4 κουταλιές
της σούπας γιαούρτι της επιλογής σου2 κουταλάκια του γλυκού μέλιΦρούτα της επιλογής σουΠώς θα φτιάξεις την ομελέτα με γιαούρτι και φρούτα;Ανακατεύουμε σ’ ένα μπολ όλα τα υλικά της ομελέτας.Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.Αφήνουμε να ροδίσει απ’ τη μια πλευρά και στη συνέχεια γυρίζουμε την ομελέτα.Διπλώνουμε την ομελέτα στη μέση και την ψήνουμε λίγο ακόμα.Γεμίζουμε την ομελέτα με το γιαούρτι, το μέλι και τα φρούτα κι απολαμβάνουμε!Tip!

Μπορείς να βάλεις ό,τι topping θέλεις, από σοκολάτα, φυστικοβούτυρο, μέλι, ζάχαρη άχνη, μπισκότο, ξηρούς καρπούς, granola ή ό,τι άλλο σκεφτείς! Φτιάξε την ομελέτα για όλη την οικογένεια και σίγουρα τα παιδιά σου θα ξετρελαθούν!

 Photo: Pixabay

Το άρθρο Η συνταγή της ημέρας: Γλυκιά ομελέτα με γιαούρτι και φρούτα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα