Γέννησε η Ιωάννα Παππά! Να τους ζήσει!

15:11 2/8/2019 - Πηγή: iPop

Γέννησε η Ιωάννα Παππά το πρωί της Παρασκευής και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον σύζυγό της!

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Πάντο.

Οι δυο τους είναι τρισευτυχισμένοι αφού κρατούν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Όπως έγινε γνωστό, η Ιωάννα Παππά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την είδηση ότι γέννησε η Ιωάννα Παππά επιβεβαίωσε ο θεράπων ιατρός  κ. Περικλής Παπαχριστόδουλος της Κλινικής «Ρέα», ο οποίος ενημέρωσε πως η μητέρα και

το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας.

Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει και να είναι γερό κι ευτυχισμένο!

H ηθοποιός πριν λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες της, τραβηγμένες στο Σούνιο, όπου ήταν με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οι απίστευτες φωτογραφίες της Ιωάννας Παππά στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Ιωάννα Παππά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε μιλήσει για τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αποκαλύπτοντας πως ήρθε αντιμέτωπη με όλων των ειδών. Από τη μία ένιωθε χαρά και ενθουσιασμό, ενώ ταυτόχρονα είχε μικρές φοβίες και άγχη, καθώς έχει ευθύνη για το μωρό. «Όσο περνάει ο καιρός, ο δεσμός με το έμβρυο ενισχύεται και αρχίζω να συνειδητοποιώ όλο και πιο έντονα την ύπαρξή του. Αυτό είναι συγκινητικό και μεγαλειώδες. Η πρώτη εξέταση ήταν μια εξαιρετικά δυνατή στιγμή, δεν ξεχνιέται, ούτε συγκρίνεται αυτή η εμπειρία με κάποια άλλη. Η περίοδος αυτή για μένα είναι πολύ προσωπική και μοναδική και με χιούμορ λέω στις φίλες μου ότι τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!».

Το άρθρο Γέννησε η Ιωάννα Παππά! Να τους ζήσει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα