Το ζευγάρι, Jennifer Lopez και Alex Rodriguez, βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού – “Είμαστε ακόμα μαζί”

13:56 14/3/2021 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες μέρες έντονες ήταν οι φήμες περί χωρισμού του γνωστού ζευγαριού Jennifer Lopez και Alex Rodriguez. Το ζευγάρι με κοινή του δήλωση διαψεύδει όλα όσα κυκλοφόρησαν με μία κοινή τους δήλωση.

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez: “Είμαστε ακόμα μαζί”

Ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και δύο χρόνια αρραβώνα, το ζευγάρι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα για τα οποία ωστόσο βλέπουν έναν

θεραπευτή και προσπαθούν να τα λύσουν. Το πρώτο δημοσίευμα για το χωρισμό τους αποκάλυψε με αποκλειστικό ρεπορτάζ το Page Six. Παρ’ όλα αυτά το ζευγάρι επέλεξε να βάλει τέλος στις φήμες περί χωρισμού με μία από κοινού δήλωσή τους στο περιοδικό People όπου είπαν χαρακτηριστικά: “Είμαστε ακόμα μαζί”.

Πηγή από το στενό τους περιβάλλον αναφέρει στο ίδιο δημοσίευμα:

ποτέ δεν χώρισαν, το συζήτησαν αλλά είναι ακόμη μαζί. Η αλήθεια είναι ότι περνούν από μία δύσκολη φάση αλλά δεν χώρισαν

Ακόμα και στο δημοσίευμα βέβαια αναφέρεται ότι πολλές πηγές του People είχαν επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ ότι το γνωστό ζευγάρι έχει χωρίσει.

Στο δημοσίευμα του Page Six είχε αναφερθεί ότι ο χωρισμός τους ήρθε ύστερα από δύο αναβολές του γάμου τους λόγω της πανδημίας καθώς και φήμες για φλερτ του Alex Rodriguez με την σταρ του «Southern Charm», Madison LeCroy, αν και εκείνη το αρνήθηκε. Πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι αυτή τη στιγμή περνάει χώρια το χρόνου του:

Εκείνος στο Μαϊάμι περιμένει την επόμενη σεζόν στο μπέιζμπολ και εκείνη βρίσκεται στη Δομινικανική Δημοκρατία για τη νέα ταινία της

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Το ζευγάρι, Jennifer Lopez και Alex Rodriguez, βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού – “Είμαστε ακόμα μαζί” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα