H Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν ύστερα από τέσσερα χρόνια

17:40 13/3/2021 - Πηγή: iPop

Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, το διάσημο ζευγάρια Jennifer Lopez και Alex Rodriguez χώρισαν ύστερα από 4 χρόνια σχέσης.

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez χώρισαν

Το διάσημο ζευγάρι ανακάλεσε το γάμο του και έδωσε τέλος στην τετραετή σχέση του. Σύμφωνα με το New York Post, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Αμερικής, θα τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους

από εδώ και στο εξής. Τα τελευταία δύο χρόνια το γνωστό ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο. Το 2017 ξεκίνησε η σχέση μεταξύ του πρώην σταρ των New York Yankees Alex Rodriguez και της σταρ της μουσικής JLo, το 2019 αρραβωνιάστηκαν και σχεδίαζαν το γάμο τους το 2020.

Ο γάμος τους αναβλήθηκε όχι μία αλλά δύο φορές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Jennifer Lopez μάλιστα είχε δηλώσει το Δεκέμβριο ότι δεν υπήρχε λόγος βιασύνης για το γάμο τους. Η ίδια είχε προσθέσει ότι είχε υπάρξει συζήτηση μεταξύ τους για να μη παντρευτούν όπως έχει κάνει το διάσημο ζευγάρι Kurt Russell και Goldie Hawn και οι οποίοι διατηρούν δεσμό για πάνω από 35 χρόνια.

Μέχρι τώρα, ο Alex Rodriguez είναι ακόμα στο Μαϊάμι και οι JLo στη Δομινικανή Δημοκρατία καθώς γυρίζουν μια ταινία και δεν είναι σαφές πότε θα επιστρέψουν μαζί. Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται στη σχέση τους. Εκτός από αυτούς, και οι δύο έχουν παιδιά που έχουν συνδυαστεί αποτελεσματικά ως μια μεγάλη οικογένεια.

Οι ίδιοι ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει το χωρισμό τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν ύστερα από τέσσερα χρόνια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα